Обосновани Футболни Прогнози

Шинник Ярославл - Ангущ Назран

1 Октомври 2013 - 17:30
Шинник Ярославл
Ангущ Назран
Прогноза: 1
Коефициент: 1.29
4 - 2
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък от 15-ия кръг на шампионата в Русия в Първа Дивизия между футболните отбори на Шинник Ярославл и Ангущ Назран.

Факти и статистика за предстоящия футболен двубой:

Шинник Ярославл

Домакините заемат 7-ма позиция във временното класиране с 22 точки, натрупани след 6 победи, 4 равенства и 5 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 15 мача са вкарали 18 гола във вратата на съперниците си и са получили 16 гола в собствената мрежа. Като домакин отборът на Шинник Ярославл е играл 8 двубоя досега, в които има 5 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 15-5.

В предишните си 6 официални мача в Първа Дивизия футболистите на Шинник Ярославл са постигнали 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 9-8.

Ангущ Назран

Гостуващият състав на Ангущ Назран е на 19-то място във временното подреждане с общ актив от 5 точки, след 1 победа, 2 равенства и 11 загуби от началото на сезона, като в изиграните 14 мача има голова разлика 9-26. Далеч от дома съставът е играл 7 двубоя, в които е записал 1 равенство и 6 загуби и все още няма нито една победа навън, при обща голова разлика 4-15.

В последните си 6 двубоя в първенството отборът на Ангущ Назран има на сметката си 1 победа, едно равенство и 4 загуби, при голова разлика 5-9.

Шинник Ярославл - Ангущ Назран - директни мачове

.

Текуща форма на двата тима в първенството

Тимът на Шинник Ярославл има поражение в предишния си двубой в първенството на Русия, а на собствения си стадион е в серия от 2 последователни успеха.

Отборът на гостите от Ангущ Назран е в серия от 3 поражения в Русия, а при визитите си има неуспех в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.29 Резултат: 4 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.