Обосновани Футболни Прогнози

Норич - Кардиф

26 Октомври 2013 - 17:00
Норич
Кардиф
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
0 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за мача между футболистите на Норич и Кардиф от 9-ия кръг на шампионата в Англия в Премиършип. Треньорът на домакините Крис Хютън извежда своите футболисти срещу Сините птици на своя стадион.

Накратко информацията за днешната футболна среща:

Норич

Играчите на домакините заемат 18-та позиция във временното класиране с 7 точки, събрани след 2 победи, 1 равенство и 5 загуби от началото на сезона, като в изиграните 8 срещи са вкарали 6 гола в противниковата врата и са допуснали 13 попадения в мрежата си. На домашна сцена Канарчетата е играл 4 мача, в които има 1 победа, 1 равенство и 2 загуби, вкарал е 4 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 6 гола във вратата си.

В предишните си 6 официални срещи в Премиършип футболистите на Норич са постигнали 2 победи и 4 загуби, като са записали 4 попадения и са инкасирали 10 гола.

Кардиф

Гостуващият тим на Кардиф е 17-ти в таблицата с 8 точки, записани след 2 победи, 2 равенства и 4 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 8 срещи е отбелязал 8 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 13 попадения в мрежата си. При гостуванията си отборът има 4 мача, в които е записал една победа, едно равенство и 2 загуби, реализирал е 4 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 8 гола в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството съставът на Сините птици е записал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 5-9.

Норич - Кардиф - директни срещи

.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините е в серия от 2 поредни поражения в първенството на Англия, а у дома е в серия от 2 поражения.

Отборът на Кардиф е с 2 поражения в първенството, а далеч от дома допусна поражение в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.