Обосновани Футболни Прогнози

Нефтохимик Бургас - Литекс Ловеч

27 Октомври 2013 - 16:00
Нефтохимик Бургас
Литекс Ловеч
Прогноза: 2
Коефициент: 1.20
0 - 2
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на мача между футболните състави на Нефтохимик Бургас и Литекс Ловеч от 14-ия кръг на текущият футболен шампионат в А ПФГ на България.

Време е да предоставя информация за днешния сблъсък:

Нефтохимик Бургас

Домакините от Нефтохимик Бургас са 13-ти във временното класиране с актив от 8 точки, натрупани след 2 победи, 2 равенства и 9 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 13 срещи са реализирали 7 попадения и са позволили да им отбележат 33 гола в собствената мрежа. Като домакин тимът на Нефтохимик Бургас е изиграл 6 мача досега, в които е записал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 3-7.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Нефтохимик Бургас са записали едно равенство и 5 загуби и нямат победа, при голова разлика 0-17.

Литекс Ловеч

Гостуващият тим на Литекс Ловеч е 2-ри в класирането с актив от 28 точки, след 8 победи, 4 равенства и 1 загуба през сезона, като в изиграните 13 двубоя е вкарал 26 гола в противниковата врата и е инкасирал 12 гола в мрежата си. Навън съставът има 6 срещи, в които е записал 4 победи, едно равенство и една загуба, при голова разлика 14-6.

В предишните си 6 официални двубоя в А ПФГ футболистите на Оранжевите имат в актива си 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, като са отбелязали в противниковата мрежа 12 гола и са получили 8 попадения от противниковите отбори.

Нефтохимик Бургас - Литекс Ловеч - преки срещи

В предишният мач между двата противника, Нефтохимик Бургас няма постигната нито една победа, а отбора на Литекс Ловеч е спечелил една победа.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините записа равенство в последния кръг в България, а у дома постигна равенство в предишния си двубой.

Тимът на Литекс Ловеч е с 4 поредни успеха в шампионата, а на чужд терен е в серия от 2 победи.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.20 Резултат: 0 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.