Обосновани Футболни Прогнози

Бейра Мар - Авеш

8 Октомври 2013 - 21:00
Бейра Мар
Авеш
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
1 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач между футболистите на Бейра Мар и Авеш от поредния кръг на текущото футболно първенство в Сегунда Лига на Португалия.

Време е да предоставя информация за предстоящия мач:

Бейра Мар

Домакините от Бейра Мар са на 19-то място в таблицата с общ сбор от 8 точки, събрани след 1 победа, 5 равенства и 3 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 9 двубоя имат отрицателна голова разлика 9-12. На домашна сцена отборът на Бейра Мар има 4 мача, в които е записал 2 равенства и 2 загуби и все още са без победа у дома, при голова разлика 4-6.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Бейра Мар имат в актива си 1 победа, 4 равенства и 1 загуба, като са разписали 4 попадения и са им вкарали 4 попадения.

Авеш

Отборът на гостите от Авеш е 12-ти във временното подреждане с актив от 12 точки, записани след 3 победи, 3 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 9 двубоя има голова разлика 8-7. На чужд терен тимът има 4 мача досега, в които е записал 1 победа, 2 равенства и 1 загуба, вкарал е 3 попадения в противниковата врата и е получил 3 попадения в собствената мрежа.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Авеш имат на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са реализирали в вратата на противниците си 6 гола и са получили 4 попадения от футболистите на съперниците си.

Бейра Мар - Авеш - директни двубои

В предишните 5 играни срещи между двата отбора, Бейра Мар е постигнал 3 победи, състава на Авеш е постигнал една победа, а в една среща двата съперника са завършили без победител, при обща голова разлика 11-5. В последните 2 срещи на своя терен с отбора на Авеш, Домакините от Бейра Мар са записали 2 победи.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Отборът на Бейра Мар постигна успех в последния си мач в Португалия, а на своя стадион стигна до реми в предишната си среща.

Съставът на Авеш е с 2 поредни успеха в шампионата на Португалия, а при визитите си постигна победа в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.