Обосновани Футболни Прогнози

Йонкьопинг Содра - Асириска Сьодертале

7 Октомври 2013 - 20:00
Йонкьопинг Содра
Асириска Сьодертале
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболната среща между отборите на Йонкьопинг Содра и Асириска Сьодертале от 27-ия кръг на футболното първенство в Суперетан Лигата на Швеция.

Факти и статистика за предстоящия мач:

Йонкьопинг Содра

Йонкьопинг Содра заемат 13-та позиция в таблицата с 26 точки, събрани след 7 победи, 5 равенства и 14 загуби през сезона, като в изиграните общо 26 срещи са отбелязали 32 гола във вратата на съперниците си и са позволили да им отбележат 42 гола в своята мрежа. На собствения си терен тимът на Йонкьопинг Содра е изиграл 13 двубоя, в които има 4 победи, 3 равенства и 6 загуби, при обща голова разлика 19-19.

В предишните си 6 двубоя в първенството футболистите на Йонкьопинг Содра имат на сметката си 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, като са записали в мрежата на противниците си 6 гола и са получили 10 попадения от футболистите на своите съперници.

Асириска Сьодертале

Гостуващият състав на Асириска Сьодертале заема 6-та позиция в класирането с общ сбор от 40 точки, постигнати след 12 победи, 4 равенства и 10 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 26 двубоя е успял да вкара 39 гола и е инкасирал 37 попадения в мрежата си. Далеч от дома отборът има 13 мача досега, в които е записал 3 победи, 3 равенства и 7 загуби, реализирал е 16 гола във вратата на посрещащите го отбори и е получил 23 гола във вратата си.

В предишните си 6 официални срещи в Суперетан Лига футболистите на Асириска Сьодертале имат на сметката си 3 победи и 3 загуби, като са вкарали 11 попадения и са им вкарали 9 гола.

Йонкьопинг Содра - Асириска Сьодертале - директни срещи

В предишните 5 играни мача между двата тима, тимът на Йонкьопинг Содра има спечеленa една победа, Асириска Сьодертале е спечелил 3 успеха, а в един двубой двата съперника са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 4-7. В предишните 2 срещи у дома срещу Асириска Сьодертале, играчите на Йонкьопинг Содра имат една победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата тима в първенството

Отборът на Йонкьопинг Содра е в серия от 4 поражения в шампионата на Швеция, а на собствения си терен е с 2 загуби.

Тимът на гостите от Асириска Сьодертале е в серия от 3 успеха в Швеция, а като гост има успех в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.