Обосновани Футболни Прогнози

Хартберг - Лиферинг Залцбург

25 Октомври 2013 - 19:30
Хартберг
Лиферинг Залцбург
Прогноза: X2
Коефициент: 1.36
2 - 2
позната футболни прогнози

Днес ще се изиграе футболния мач от 15-ия кръг на футболния шампионат в Ерсте Лига на Австрия между тимовете на Хартберг и Лиферинг Залцбург.

Но нека да разгледаме фактите за днешния мач:

Хартберг

Хартберг са 5-ти в таблицата с актив от 18 точки, постигнати след 5 победи, 3 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 14 двубоя са успели да отбележат 17 попадения във вратата на противниците си и са допуснали 27 попадения в мрежата си. Пред своите горещи привърженици Хартберг е изиграл 7 срещи досега, в които има 3 победи, едно равенство и 3 загуби, вкарал е 10 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 12 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Ерсте Лига отборът на Хартберг има записани 2 победи и 4 загуби, като са намъкнали на противника си 3 попадения и са получили 11 гола.

Лиферинг Залцбург

Гостуващият тим на Лиферинг Залцбург се намира на 4-та позиция в класирането с 23 точки, след 7 победи, 2 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 14 двубоя е успял да реализира 32 гола в мрежата на противниците си и е получил 21 попадения в своята врата. Далеч от дома съставът е изиграл 7 срещи до момента, в които има 2 победи, 2 равенства и 3 загуби, реализирал е 13 гола в противниковата врата и е допуснал 13 попадения в своята врата.

В предишните си 6 официални срещи в Ерсте Лига футболистите на Лиферинг Залцбург имат на сметката си 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, като са вкарали в вратата на своите съперници 6 гола и са допуснали 12 гола от противниковите футболни тимове.

Хартберг - Лиферинг Залцбург - директни срещи

В предишната среща между двата тима, съставът на Хартберг не е записал нито една победа, а отбора на Лиферинг Залцбург има спечеленa една победа.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините от Хартберг е в серия от 2 поредни загуби в шампионата на Австрия, а у дома е с 2 поражения.

Съставът на Лиферинг Залцбург е с 2 последователни поражения в шампионата на Австрия, а на чужд терен има загуба в предишната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.36 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.