Обосновани Футболни Прогнози

Талерес Кордоба - Институто Кордоба

14 Октомври 2013 - 22:15
Талерес Кордоба
Институто Кордоба
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
1 - 2
непозната футболни прогнози

След вчерашната прогноза днес ще разгледам мача от поредния кръг на текущият шампионат в Примера Б Насионал на Аржентина между футболните състави на Талерес Кордоба и Институто Кордоба.

Накратко информацията за днешния сблъсък:

Талерес Кордоба

Играчите на Талерес Кордоба са 6-ти в таблицата с общ сбор от 17 точки, след 4 победи, 5 равенства и 2 загуби от започването на първенството, като в изиграните 11 срещи са отбелязали 14 попадения в противниковата врата и са позволили да им вкарат 11 гола в собствената мрежа. Пред собствените си винаги подкрепящи го почитатели Талерес Кордоба има 6 срещи досега, в които има 2 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика 7-6.

В последните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Талерес Кордоба са постигнали 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, при обща голова разлика 10-5.

Институто Кордоба

Гостуващият отбор на Институто Кордоба е 5-ти в таблицата с временното класиране с актив от 17 точки, натрупани след 4 победи, 5 равенства и 2 загуби от началото на сезона, като в изиграните 11 срещи има положителна голова разлика 17-13. На чужд терен съставът има 6 мача до момента, в които е записал 2 победи, 3 равенства и една загуба, реализирал е 9 гола във вратата на своите домакини и е получил 6 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Примера Б Насионал тимът на Институто Кордоба има на сметката си 3 победи, 2 равенства и една загуба, като са вкарали 13 попадения и са получили 9 гола.

Талерес Кордоба - Институто Кордоба - преки двубои

.

Моментна форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините постигна успех в предишната си среща в Аржентина, а на собствения си терен постигна равенство в предишния си двубой.

Съставът на гостите от Институто Кордоба е в серия от 2 последователни победи в първенството, а на чужд терен е с 2 успеха.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.