Обосновани Футболни Прогнози

Сиена - Палермо

21 Октомври 2013 - 21:30
Сиена
Палермо
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
2 - 3
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния двубой от поредния кръг на шампионата в Италия в Серия Б между футболните състави на Сиена и Палермо.

Предоставям по-интересните факти и статистика за предстоящия футболен мач:

Сиена

Домакините са 11-ти във временното подреждане с общ сбор от 11 точки, натрупани след 4 победи, 4 равенства и една загуба през сезона, като в изиграните общо 9 срещи имат голова разлика 18-11. У дома тимът на Сиена е изиграл 5 срещи до момента, в които е записал 4 победи, едно равенство и нито една загуба у дома, отбелязал е 14 попадения в мрежата на гостуващите отбори и е получил 6 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Серия Б отборът на Сиена има на сметката си 2 победи, 4 равенства и нито 1 загуба, като са разписали 9 попадения и са инкасирали 5 гола.

Палермо

Тимът на гостите от Палермо е 7-ми във временното класиране с актив от 14 точки, от 4 победи, 2 равенства и 3 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 9 двубоя е успял да вкара 13 попадения във вратата на съперниците си и е инкасирал 8 попадения в собствената врата. Навън съставът е играл 5 мача, в които е записал една победа, 2 равенства и 2 загуби, реализирал е 6 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 5 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Серия Б футболистите на Росанеро имат в актива си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 8-5.

Сиена - Палермо - преки срещи

В последните 4 изиграни двубоя между двата тима, тимът на Сиена има записани 2 успеха, състава на Палермо има записанa една победа, а в 1 мач двата противника са си разделили точките, при обща голова разлика 5-3. В предишните 2 двубоя пред своите почитатели с състава на Орлите, Домакините от Сиена са постигнали 1 победа и едно равенство.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Тимът на Сиена има победа в предишния кръг в шампионата, а при домакинствата си е в серия от 2 последователни успеха.

Съставът на гостите има успех в последния кръг в първенството, а при визитите си стигна до равенство в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 2 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.