Обосновани Футболни Прогнози

Акрингтън Стенли - Бристол Роувърс

22 Октомври 2013 - 21:45
Акрингтън Стенли
Бристол Роувърс
Прогноза: X2
Коефициент: 1.42
2 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка от 13-ия кръг на текущият футболен шампионат във Втора Лига на Англия между отборите на Акрингтън Стенли и Бристол Роувърс.

Стига приказки време е за статистиката за предстоящия двубой:

Акрингтън Стенли

Акрингтън Стенли са на 24-то място в таблицата със събрани 4 точки, след 4 равенства и 8 загуби от началото на първенството, като все още не е записал нито една победа до момента, като в изиграните 12 двубоя са реализирали 7 гола и са допуснали 19 попадения в мрежата си. Като домакин Акрингтън Стенли е изиграл 6 срещи до момента, в които е записал 2 равенства и 4 загуби и все още не е постигнал нито една победа у дома, при голова разлика 4-8.

В предишните си 6 официални двубоя в Втора Лига отборът на Акрингтън Стенли е постигнал 3 равенства и 3 загуби и нямат нито една победа, при голова разлика 4 вкарани и 7 получени гола.

Бристол Роувърс

Гостуващият тим на Бристол Роувърс е 20-ти във временното подреждане с общ актив от 10 точки, от 2 победи, 4 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 12 двубоя е успял да реализира 10 гола и е инкасирал 16 гола в мрежата си. На чужд терен отборът е изиграл 6 двубоя досега, в които има 2 равенства и 4 загуби и все още са без победа навън, отбелязал е 3 гола в противниковата врата и е допуснал 8 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Втора Лига футболистите на Пиратите имат записани 3 равенства и 3 загуби и нямат нито една победа, при голова разлика 5-10.

Акрингтън Стенли - Бристол Роувърс - директни мачове

В последните 5 изиграни сблъсъка между двата съперника, Акрингтън Стенли е записал 3 победи, отбора на Бристол Роувърс е записал една победа, а 1 мач е завършил наравно, при общо голово съотношение 6-7. В предишните 2 двубоя у дома срещу тима на Бристол Роувърс, Домакините от Акрингтън Стенли имат 2 победи.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Тимът на Акрингтън Стенли е с 2 ремита в Англия, а у дома постигна реми в предишния си мач.

Отборът на Бристол Роувърс има поражение в последната си среща в шампионата на Англия, а като гост е с 2 поредни равенствa.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.42 Резултат: 2 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.