Обосновани Футболни Прогнози

Реал Сосиедад - Севиля

28 Септември 2013 - 21:00
Реал Сосиедад
Севиля
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.38
1 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния мач между футболните отбори на Реал Сосиедад и Севиля от 7-ия кръг на футболното първенство в Примера Дивисион на Испания.

Време е да предоставя информация за предстоящия футболен двубой:

Реал Сосиедад

Реал Сосиедад се намират на 12-то място в класирането с актив от 6 точки, натрупани след една победа, 3 равенства и 2 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 6 двубоя са вкарали 5 гола и са инкасирали 7 гола в мрежата си. Пред своите предани почитатели Бяло-сините има 3 срещи, в които има една победа, едно равенство и една загуба, реализирал е 3 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 2 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Примера Дивисион играчите на Бяло-сините имат в актива си една победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 5-7.

Севиля

Гостуващият отбор на Севиля е на 14-та позиция в таблицата с 5 точки, записани след една победа, 2 равенства и 3 загуби от старта на сезона, като в изиграните 6 срещи има отрицателна голова разлика 10-12. Далеч от дома съставът е изиграл 3 двубоя, в които има едно равенство и 2 загуби и все още няма победа навън, при обща голова разлика 3-6.

В последните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Севиля има на сметката си една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 10-12.

Реал Сосиедад - Севиля - директни мачове

В предишните 5 мача между двата състава, съставът на Реал Сосиедад има спечелени 3 успеха, а отбора на Севиля има записани 2 победи, при обща голова разлика 7-6. В предишните 2 срещи пред своите почитатели с отбора на Севиля, играчите на Реал Сосиедад са записали 2 победи.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините допусна неуспех в последната си среща в първенството, а на своя стадион стигна до реми в последния си мач.

Отборът на Севиля постигна победа в предишния си двубой в първенството на Испания, а като гост е с 2 поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.38 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.