Обосновани Футболни Прогнози

Пяст Гливице - Шльонск Вроцлав

1 Септември 2013 - 16:30
Пяст Гливице
Шльонск Вроцлав
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
1 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да дам прогноза за футболния сблъсък между тимовете на Пяст Гливице и Шльонск Вроцлав от поредния кръг на първенството в Екстракласа на Полша.

Стига приказки време е за информацията за днешния футболен сблъсък:

Пяст Гливице

Пяст Гливице са на 6-та позиция във временното класиране с общ актив от 7 точки, натрупани след 2 победи, едно равенство и 2 загуби от старта на сезона, като в изиграните 5 срещи имат голова разлика 7-8. Като домакин Пяст Гливице е изиграл 2 мача до момента, в които е записал една победа, 1 равенство и нито 1 загуба у дома, вкарал е 3 гола в противниковата врата и е получил 2 гола в собствената мрежа.

В предишните си 6 официални двубоя в Екстракласа тимът на Пяст Гливице има в актива си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 9 вкарани и 11 получени гола.

Шльонск Вроцлав

Гостуващият тим на Шльонск Вроцлав заема 9-та позиция във временното класиране с актив от 6 точки, от една победа, 3 равенства и една загуба от старта на първенството, като в изиграните 5 срещи е вкарал 7 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 6 попадения във вратата си. Навън съставът има 2 срещи, в които е записал 2 равни срещи, реализирал е 2 гола във вратата на своите домакини и е допуснал 2 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Екстракласа отборът на Шльонск Вроцлав е записал една победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 7-11.

Пяст Гливице - Шльонск Вроцлав - директни двубои

В предишните 5 мача между двата противника, тимът на Пяст Гливице има постигнати 2 успеха, отбора на Шльонск Вроцлав също е спечелил 2 успеха, а една среща е завършил наравно, при обща голова разлика 9-8. В последните 2 срещи у дома с Зелено-бяло-червените, футболистите на Пяст Гливице са записали 1 победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините има загуба в предишния кръг в първенството, а у дома записа реми в предишния си двубой.

Тимът на Шльонск Вроцлав постигна победа в последния си мач в първенството на Полша, а като гост е с 2 ремита.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.