Обосновани Футболни Прогнози

Ангущ Назран - Енисей Красноярск

10 Септември 2013 - 15:00
Ангущ Назран
Енисей Красноярск
Прогноза: X2
Коефициент: 1.40
1 - 2
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на футболния двубой от поредния кръг на футболния шампионат в Русия в турнира Първа Дивизия между футболните тимове на Ангущ Назран и Енисей Красноярск.

Накратко информацията за днешния футболен сблъсък:

Ангущ Назран

Играчите на Ангущ Назран са 18-ти в класирането с 5 точки, от една победа, 2 равенства и 8 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 11 мача са отбелязали 7 гола в противниковата врата и са допуснали 21 гола в мрежата си. У дома Ангущ Назран е изиграл 5 срещи досега, в които има една победа, едно равенство и 3 загуби, реализирал е 4 гола във вратата на гостуващите тимове и е позволил да му вкарат 8 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Първа Дивизия футболистите на Ангущ Назран имат в актива си 1 победа, едно равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 6 вкарани и 13 получени гола.

Енисей Красноярск

Тимът на гостите от Енисей Красноярск е 13-ти в класирането с актив от 13 точки, записани след 3 победи, 4 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 12 мача е отбелязал 12 попадения и е позволил да му отбележат 18 попадения в мрежата си. Навън съставът има 4 мача, в които има 2 равенства и 2 загуби и все още няма победа навън, отбелязал е 2 гола във вратата на своите домакини и е позволил да му отбележат 6 гола в своята мрежа.

В последните си 6 двубоя в първенството футболистите на Енисей Красноярск са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 7 гола и получени 6 гола.

Ангущ Назран - Енисей Красноярск - директни срещи

.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Съставът на домакините постигна равенство в последния кръг в Русия, а на своя стадион постигна победа в последната си среща.

Съставът на гостите от Енисей Красноярск има победа в предишния кръг в шампионата, а при гостуванията си има поражение в предишния си мач.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.