Обосновани Футболни Прогнози

Йънг Твенте - Еммен

16 Септември 2013 - 21:00
Йънг Твенте
Еммен
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
1 - 2
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя от 8-ия кръг на текущият футболен сезон в Ерсте Дивизи на Холандия между съставите на Йънг Твенте и Еммен.

Информацията за предстоящата футболна среща:

Йънг Твенте

Домакините заемат 13-та позиция във временното подреждане с 8 точки, натрупани след 2 победи, 2 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 7 двубоя имат голова разлика 7-7. У дома Йънг Твенте е играл 3 мача досега, в които има една победа, 2 равенства и нито една загуба у дома, при голова разлика 3-0.

В последните си 6 официални срещи в Ерсте Дивизи отборът на Йънг Твенте има записани 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са намъкнали на противника си 4 попадения и са инкасирали 7 попадения.

Еммен

Гостуващият тим на Еммен е на 11-та позиция в таблицата с временното подреждане с 9 точки, постигнати след 2 победи, 3 равенства и 2 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 7 срещи има положителна голова разлика 13-11. Навън отборът има 3 мача до момента, в които е записал 1 равенство и 2 загуби и все още няма нито една победа навън, при обща голова разлика 5-9.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Еммен имат записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 11-9.

Йънг Твенте - Еммен - директни мачове

.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините от Йънг Твенте допусна неуспех в последния си мач в първенството на Холандия, а при домакинствата си е с 2 последователни равенствa.

Тимът на гостите има успех в последната си среща в Холандия, а на чужд терен има загуба в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.