Обосновани Футболни Прогнози

Албинолефе - Кремонезе

13 Септември 2013 - 21:45
Албинолефе
Кремонезе
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.38
2 - 2
позната футболни прогнози

Днеска ще се спра на сблъсъка между футболистите на Албинолефе и Кремонезе от 3-ия кръг на текущото футболно първенство в Лига Про C1 A на Италия.

Накратко по-интересните факти и статистика за предстоящия мач:

Албинолефе

Домакините заемат първо място в таблицата с временното класиране с актив от 6 точки, след 2 поредни успеха от началото на новото футболно първенство, като в изиграните общо 2 мача имат положителна голова разлика 6-3. На домашна сцена Албинолефе има 1 двубой досега, в който е записал 1 победа, реализирал е 3 попадения във вратата на своите гости и е получил само едно попадение в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Албинолефе имат на сметката си 4 победи, едно равенство и 1 загуба, при голова разлика 12 вкарани и 7 получени гола.

Кремонезе

Тимът на гостите от Кремонезе е втори в таблицата с актив от 6 точки, след 2 поредни успеха от старта на новото първенство, като в изиграните 2 срещи има голова разлика 5-2. При гостуванията си съставът е изиграл един двубой досега, в който има 1 победа, вкарал е 2 попадения във вратата на своите домакини и е позволил да му отбележат само един гол в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Лига Про C1 A футболистите на Кремонезе имат записани 4 победи, 1 равенство и една загуба, като са вкарали в противниковата врата 16 попадения и са допуснали 7 гола от футболистите на противниците си.

Албинолефе - Кремонезе - преки срещи

В предишните 2 срещи между двата съперника, Албинолефе няма нито една победа, тима на Кремонезе също не е спечелил нито една победа, а 2 двубоя са завършили наравно, при общо голово съотношение 2-2. В предишната среща на своя терен с Кремонезе, Домакините от Албинолефе нямат победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините от Албинолефе е в серия от 3 успеха в Италия, а на своя стадион е в серия от 2 поредни успеха.

Тимът на гостите е в серия от 2 последователни успеха в шампионата на Италия, а далеч от дома е в серия от 3 успеха.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.38 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.