Обосновани Футболни Прогнози

Енгелхолм - Йостерсунд

23 Септември 2013 - 20:00
Енгелхолм
Йостерсунд
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.35
0 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на мача от поредния кръг на настоящият футболен шампионат в Швеция в турнира Суперетан Лига между отборите на Енгелхолм и Йостерсунд. Енгелхолм излизат срещу Йостерсунд на своя стадион.

Време е да предоставя информация за днешния футболен двубой:

Енгелхолм

Домакините от Енгелхолм са 9-ти във временното подреждане с актив от 32 точки, от 8 победи, 8 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 24 срещи имат положителна голова разлика 42-38. На домашна сцена Енгелхолм има 12 срещи досега, в които има 4 победи, 4 равенства и 4 загуби, реализирал е 23 гола в противниковата мрежа и е допуснал 21 гола в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството футболистите на Енгелхолм имат на сметката си 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 11-13.

Йостерсунд

Гостуващият тим на Йостерсунд заема 11-то място в таблицата с актив от 31 точки, събрани след 8 победи, 7 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 24 мача има голова разлика 31-31. Като гост съставът има 12 двубоя, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 7 загуби, отбелязал е 9 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 17 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Йостерсунд има в актива си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 9-7.

Енгелхолм - Йостерсунд - директни двубои

В предишната среща между двата тима, Енгелхолм не е спечелил нито 1 победа, състава на Йостерсунд също не е записал нито една победа, а 1 мач е завършил с равенство.

Моментна форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините постигна реми в предишния кръг в Швеция, а при домакинствата си постигна равенство в предишната си среща.

Отборът на гостите допусна загуба в последния си двубой в Швеция, а при визитите си има победа в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.35 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.