Обосновани Футболни Прогнози

Троа - Анже

24 Септември 2013 - 21:55
Троа
Анже
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.25
3 - 3
позната футболни прогнози

За днес ще пиша за футболната среща от поредния кръг на текущото футболно първенство в Лига 2 на Франция между тимовете на Троа и Анже.

Време е да предоставя информация за днешния футболен мач:

Троа

Домакините се намират на 9-та позиция във временното класиране с 10 точки, записани след 3 победи, 1 равенство и 3 загуби от началото на сезона, като в изиграните 7 срещи имат голова разлика 10-8. Пред своите горещи привърженици Троа е играл 3 мача досега, в които има 3 победи, отбелязал е 6 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал едва един гол в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Троа са записали 3 победи и 3 загуби, при голова разлика 9 вкарани и 7 получени гола.

Анже

Тимът на гостите от Анже е на първо място в таблицата с 16 точки, натрупани след 5 победи, 1 равенство и една загуба през сезона, като в изиграните общо 7 срещи е отбелязал 14 попадения в противниковата врата и е инкасирал 9 гола в собствената мрежа. При визитите си тимът е играл 4 срещи, в които е записал 2 победи, 1 равенство и 1 загуба, вкарал е 9 попадения във вратата на приемащите го състави и е допуснал 8 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Лига 2 футболистите на Анже са постигнали 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, при голова разлика 10 вкарани и 7 получени гола.

Троа - Анже - преки срещи

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата състава, отборът на Троа е спечелил 2 успеха, а отбора на Анже е постигнал 3 победи, при обща голова разлика 7-10. В последните 2 мача пред своите почитатели срещу Анже, футболистите на Троа са постигнали 1 победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата тима в първенството

Тимът на Троа допусна поражение в предишната си среща в шампионата, а на своя стадион е в серия от 4 поредни успеха.

Тимът на гостите от Анже постигна победа в последния си двубой в Франция, а като гост допусна поражение в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.25 Резултат: 3 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.