Обосновани Футболни Прогнози

Мервю Юнайтед - Уотърфорд Юнайтед

7 Септември 2013 - 18:30
Мервю Юнайтед
Уотърфорд Юнайтед
Прогноза: X2
Коефициент: 1.40
1 - 0
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния мач от 24-ия кръг на текущото футболно първенство в Първа Дивизия на Ирландия между футболните отбори на Мервю Юнайтед и Уотърфорд Юнайтед.

Предоставям по-интересните факти и статистика за днешния мач:

Мервю Юнайтед

Домакините се намират на 4-то място в класирането с актив от 34 точки, събрани след 9 победи, 7 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 23 мача имат голова разлика 36-30. Като домакин тимът на Мервю Юнайтед има 11 срещи досега, в които има 6 победи, 3 равенства и 2 загуби, отбелязал е 22 гола във вратата на своите гости и е получил 14 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Мервю Юнайтед имат в актива си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 12-8.

Уотърфорд Юнайтед

Гостуващият отбор на Уотърфорд Юнайтед е втори в класирането с актив от 41 точки, постигнати след 12 победи, 5 равенства и 6 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 23 срещи е вкарал 30 гола в противниковата врата и е допуснал 20 гола в мрежата си. Навън отборът е играл 11 мача до момента, в които има 7 победи и 4 загуби, отбелязал е 18 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 10 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Първа Дивизия играчите на Уотърфорд Юнайтед имат на сметката си 5 победи, 1 равенство и нито 1 загуба, при голова разлика 11-2.

Мервю Юнайтед - Уотърфорд Юнайтед - преки срещи

В последните 5 изиграни мача между двата състава, тимът на Мервю Юнайтед е постигнал 3 победи, Уотърфорд Юнайтед е постигнал една победа, а в една среща двата отбора са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 8-4. В последните 2 срещи у дома срещу Уотърфорд Юнайтед, Домакините от Мервю Юнайтед имат една победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините има успех в предишния кръг в първенството, а на собствения си терен има поражение в предишния си мач.

Отборът на Уотърфорд Юнайтед е в серия от 4 последователни победи в шампионата, а на чужд терен е в серия от 3 победи.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.