Обосновани Футболни Прогнози

Локомотив София - Берое

15 Септември 2013 - 17:00
Локомотив София
Берое
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за двубоя между футболните отбори на Локомотив София и Берое от поредния кръг на сезона в А ПФГ на България.

Накратко малко факти и статистика за днешния мач:

Локомотив София

Локомотив София се намират на 13-то място в таблицата с временното класиране с актив от 5 точки, от 1 победа, 2 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 7 двубоя са реализирали 8 гола в мрежата на противниците си и са получили 14 попадения в собствената мрежа. Като домакин отборът на Локомотив София е играл 3 срещи до момента, в които има 1 победа, 1 равенство и 1 загуба, реализирал е 3 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 4 попадения във вратата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Локомотив София са постигнали една победа, 1 равенство и 4 загуби, като са записали в мрежата на своите противници 6 попадения и са инкасирали 12 попадения от противниковите тимове.

Берое

Гостуващият състав на Берое заема 8-мо място в класирането с актив от 9 точки, постигнати след 2 победи, 3 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 7 срещи е отбелязал 6 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 7 гола в своята мрежа. Навън съставът е изиграл 4 срещи досега, в които е записал една победа, 1 равенство и 2 загуби, вкарал е 3 попадения в противниковата врата и е допуснал 6 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в А ПФГ футболистите на Беройци имат в актива си една победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 4-7.

Локомотив София - Берое - директни срещи

В последните 5 играни сблъсъка между двата отбора, отборът на Локомотив София е постигнал една победа, Берое има спечелени 2 успеха, а в 2 двубоя двата отбора не са съумели да се победят, при обща голова разлика 6-5. В предишните 2 двубоя у дома с тима на Зелените, футболистите на Локомотив София са записали една победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Съставът на домакините от Локомотив София има загуба в предишния кръг в първенството на България, а при домакинствата си стигна до равенство в предишния си двубой.

Съставът на гостите от Берое има успех в предишния си мач в България, а далеч от дома има неуспех в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.