Обосновани Футболни Прогнози

Хаугесунд - Молде

29 Септември 2013 - 16:30
Хаугесунд
Молде
Прогноза: X2
Коефициент: 1.44
1 - 1
позната футболни прогнози

Днес вниманието ми бе привлечено от коефициентите в футболния сблъсък от поредния кръг на сезона в Типелиген на Норвегия между отборите на Хаугесунд и Молде.

Факти и данни за предстоящия футболен сблъсък:

Хаугесунд

Хаугесунд са 5-ти в класирането с актив от 38 точки, от 11 победи, 5 равенства и 8 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 24 мача имат положителна голова разлика 31-30. На домашна сцена FKH е изиграл 12 срещи досега, в които е записал 8 победи, 1 равенство и 3 загуби, реализирал е 18 гола в противниковата мрежа и е допуснал 11 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Типелиген играчите на FKH имат на сметката си 3 победи, 2 равенства и една загуба, като са вмъкнали на противника си 7 попадения и са получили 5 гола.

Молде

Гостуващият отбор на Молде е 6-ти в класирането с актив от 34 точки, събрани след 9 победи, 7 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 24 двубоя има голова разлика 43-35. На чужд терен съставът има 12 двубоя досега, в които има 3 победи, 5 равенства и 4 загуби, отбелязал е 16 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 19 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на MFK са постигнали 4 победи, едно равенство и една загуба, при голова разлика 16-9.

Хаугесунд - Молде - директни двубои

В предишните 5 двубоя между двата състава, тимът на Хаугесунд има записани 3 победи, а отбора на Молде има записани 2 успеха, при обща голова разлика 13-5. В последните 2 срещи у дома с MFK, Домакините от Хаугесунд са постигнали 2 успеха.

Моментна форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините е с 2 равни срещи в Норвегия, а на собствения си стадион записа реми в последната си среща.

Съставът на гостите е в серия от 3 поредни успеха в първенството, а далеч от дома постигна победа в последната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.44 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.