Обосновани Футболни Прогнози

Дьор ЕТО - Кечкемет

30 Септември 2011 - 19:00
Дьор ЕТО
Кечкемет
Прогноза: 1
Коефициент: 1.73
4 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще се играе футболния двубой от поредния кръг на шампионата в Сопрони Лигата на Унгария между Дьор ЕТО и Кечкемет.

Информация за днешния футболен двубой:

Дьор ЕТО

Играчите на Дьор ЕТО са 2-ри във временното класиране с 25 точки, постигнати след 8 победи, 1 равенство и 1 загуба през сезона, като в изиграните 10 срещи са реализирали 17 гола във вратата на съперниците си и са позволили да им отбележат 7 попадения в собствената мрежа. Като домакин тимът на Дьор ЕТО е играл 5 срещи до момента, в които има 5 успеха, реализирал е 12 попадения в противниковата врата и е инкасирал само 3 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Сопрони Лигата съставът на Дьор ЕТО има на сметката си 4 победи, 1 равенство и една загуба при голова разлика 12-6.

Кечкемет

Гостуващият състав на Кечкемет е 7-ми в таблицата с временното подреждане с 16 точки, след 4 победи, 4 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 10 двубоя е отбелязал 18 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 12 гола в мрежата си. Като гост тимът е изиграл 5 срещи до момента, в има една победа, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика 9-9.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Кечкемет са записали 2 победи, 4 равенства и нито една загуба, като са вкарали в противниковата врата 10 попадения и са получили 7 гола от противниковите футболни отбори.

Дьор ЕТО - Кечкемет - директни мачове

В последните 5 изиграни сблъсъка между двата отбора, тимът на Дьор ЕТО е записал 2 успеха, отбора на Кечкемет също има 2 победи, а в един сблъсък двата съперника са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 7-7. В предишните 2 двубоя у дома срещу Кечкемет, футболистите на Дьор ЕТО имат 2 победи - 2-0 през 2009 и 2-1 през Октомври 2010 година.

Текуща форма на двата противника в първенството

Съставът на Дьор ЕТО допусна първата си загуба в първенството с 0-2 като гост на Диошдьор в предишния кръг, а на своя стадион е в серия от 5 последователни успеха.

Съставът на гостите спечели с 1-0 срещу Ференцварош у дома в последния си мач в шампионата на Унгария и е без загуба вече 6 срещи (само 2 победи в тях), а като гост е в серия от 3 последователни ремита и 4 мача без загуба.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.73 Резултат: 4 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.