Обосновани Футболни Прогнози

Бенфика - Витория Гимараеш

10 Септември 2011 - 20:30
Бенфика
Витория Гимараеш
Прогноза: 1
Коефициент: 1.33
2 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на футболната среща между съставите на Бенфика и Витория Гимараеш от 4-ия кръг на първенството в Португалската Лига.

Статистиката за днешния футболен двубой:

Бенфика

Футболистите на състава домакин са втори във временното класиране с 7 точки, след 2 победи и 1 равенство, като състава все още е без загуба от старта на първенството, а в изиграните общо 3 двубоя имат положителна голова разлика 7-3 гола. На своя стадион Червените дяволи имат 1 мач, в който постигнаха успех 3-1 над Фейрензе.

В последните си 6 официални мача в Португалската Лига, отбора на Бенфика е записал 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, като са вкарали на противника си 13 попадения и са инкасирали 8 гола.

Витория Гимараеш

Гостуващият отбор на Витория Гимараеш е 11-ти в таблицата с временното класиране с актив от 3 точки, след една победа и 2 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 3 срещи е отбелязал 4 гола във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 5 попадения в собствената мрежа. Далеч от дома състава има един двубой, в който е постигна победа с 4-1 над Насионал Мадейра.

В последните си 6 официални двубоя в Португалската Лига, футболистите на Витория Гимараеш имат в актива си 3 победи и 3 загуби, при голова разлика 9-7.

Бенфика - Витория Гимараеш - директни двубои

В предишните 5 играни двубоя между двата състава, Червените дяволи имат спечелени 3 успеха, а тима на Витория Гимараеш е постигнал 2 победи, при обща голова разлика 8-4. В предишните 2 срещи пред своите привърженици, играчите на Бенфика имат 2 победи над Витория Гимараеш - 3-1 през 2010 и 3-0 през Февруари тази година.

Текуща форма на двата състава в първенството

Съставът на Бенфика е в серия от 2 успеха в шампионата на Португалия, а при домакинствата си има победа в предишната си среща.

Тимът на гостите от Витория Гимараеш постигна успех в предишната си среща в първенството, а на чужд терен е в серия от 2 победи за първенство.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.33 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.