Обосновани Футболни Прогнози

Бромапойкарна - Вастерас

7 Септември 2011 - 20:00
Бромапойкарна
Вастерас
Прогноза: 1
Коефициент: 1.44
4 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща между тимовете на Бромапойкарна и Вастерас от 24-ия кръг на настоящият сезон в Суперетан Лигата на Швеция.

Информация за предстоящия футболен двубой:

Бромапойкарна

Домакините от Бромапойкарна са на 13-та позиция във временното подреждане със събрани 28 точки, от 8 победи, 4 равенства и 10 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 22 срещи имат голова разлика 31-29 гола. Като домакин Бромапойкарна има 11 двубоя досега, в които има 5 победи, 3 равенства и 3 загуби, вкарал е 17 попадения във вратата на своите гости и е позволил да му отбележат 12 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството, състава на Бромапойкарна е записал една победа и 5 загуби, при голова разлика вкарани 7 гола и получени 14 гола.

Вастерас

Съставът на гостите от Вастерас е 15-ти в класирането с общ актив от 18 точки, от 4 победи, 6 равенства и 12 загуби от започването на сезона, като в изиграните 22 срещи е реализирал 24 попадения и е получил 44 гола във вратата си. Далеч от дома тима е играл 11 двубоя досега, в които има 2 победи, 2 равенства и 7 загуби, при голова разлика 12-28 гола.

В предишните си 6 двубоя в първенството, футболистите на Вастерас са записали 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 9 гола и получени 14 гола.

Бромапойкарна - Вастерас - директни мачове

В предишната среща между двата тима Вастерас спечели с 1-0 домакинството си на BP през Май тази година.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Тимът на Бромапойкарна е в серия от 3 поредни поражения в първенството на Швеция, а на собствения си терен е в серия от 3 последователни загуби.

Съставът на Вастерас е с 2 последователни равни срещи в шампионата, а като гост стигна до реми в предишната си среща 2-2 с тима на Сундсвал.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.44 Резултат: 4 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.