Обосновани Футболни Прогнози

Сток Сити - Манчестър Юнайтед

24 Септември 2011 - 19:30
Сток Сити
Манчестър Юнайтед
Прогноза: 2
Коефициент: 1.53
1 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за срещата от 6-ия кръг на първенството в Английската Премиършип между Сток Сити и Манчестър Юнайтед. Треньорът на домакините Тони Пулис извежда своите футболисти срещу Манчестър Юнайтед на Британия Стейдиъм.

Ето и информацията за днешната футболна среща:

Сток Сити

Сток Сити са 5-ти в класирането с общ актив от 8 точки след 2 победи, 2 равенства и една загуба през сезона, като в изиграните 5 двубоя имат голова разлика 3-5 гола. Като домакин тима на Сток Сити има 2 срещи досега, в които има 1 победа, 1 равенство и нито една загуба, отбелязал е само един гол в мрежата на своите гости и все още не е получил нито едно попадение във вратата си.

Манчестър Юнайтед

Отборът на гостите от Манчестър Юнайтед се намира на върха в таблицата с временното подреждане с общ сбор от 15 точки след 5 победи от началото на новия шампионат, като в изиграните общо 5 двубоя има голова разлика 21-4. Далеч от дома отбора е изиграл 2 мача досега, в които е записал само победи, при голова разлика 7-1.

Сток Сити - Манчестър Юнайтед - преки двубои

В последните 5 играни сблъсъка между двата съперника, Грънчарите нямат постигната нито една победа, а Манчестър Юнайтед има спечелени 5 успеха, при обща голова разлика 2-11. В предишните 2 срещи у дома срещу Червените Дяволи, играчите на Сток Сити са без победа - 2 поредни загуби с 0-2 през 2009 и 1-2 през Октомври 2010 година.

Текуща форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините загуби с 0-4 гостуването си на Съндърланд в последната си среща в шампионата на Англия, а при домакинствата си постигна победа с -10 над Ливърпул в последната си среща.

Съставът на гостите е с 5 последователни успеха в първенството на Англия, последният от които с 3-1 над Челси на Олд Трафорд, а на чужд терен е в серия от 2 поредни успеха - 2-1 над Уест Бромич и с 5-0 над Болтън.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.53 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.