Обосновани Футболни Прогнози

Транмиър Роувърс - Йоувил

3 Септември 2011 - 17:00
Транмиър Роувърс
Йоувил
Прогноза: 1
Коефициент: 1.91
0 - 0
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за мача от 6-ия кръг на футболния шампионат в Английската Първа Лига между тимовете на Транмиър Роувърс и Йоувил. Супер Уайтс излизат срещу гостуващите играчи на Йоувил на домашния си стадион Прентън Парк.

Време е за статистиката за предстоящата футболна среща:

Транмиър Роувърс

Домакините са 5-ти в класирането с общ актив от 10 точки, натрупани след 3 победи, едно равенство и 1 загуба от старта на сезона, като в изиграните 5 срещи имат голова разлика 7-4. На собствения си терен състава на Транмиър Роувърс е играл 2 двубоя, в които е записал една победа, едно равенство и нито 1 загуба у дома, вкарал е 2 гола в противниковата врата и е допуснал само едно попадение в собствената си мрежа.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Супер Уайтс има записани 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са реализирали в вратата на противниците си 7 гола и са инкасирали 6 попадения от съперниците си.

Йоувил

Тимът на гостите от Йоувил е на 18-та позиция във временното подреждане с актив от 4 точки, натрупани след 1 победа, едно равенство и 3 загуби през сезона, като в изиграните 5 срещи има голова разлика 4-6. Далеч от дома тима е изиграл 2 мача, в които е записал едно равенство и една загуба и все още не е постигнал нито една победа навън, при обща голова разлика 1-3.

В последните си 6 срещи в първенството тимът на Йоувил е записал 2 победи, едно равенство и 3 загуби при обща голова разлика вкарани 6 и получени 6 гола.

Транмиър Роувърс - Йоувил - преки двубои

В последните 5 играни срещи между двата тима, Роувърс има записанa една победа, отбора на Йоувил е спечелил 3 успеха, а 1 мач е завършил наравно, при общо голово съотношение 4-8. В предишните 2 двубоя у дома срещу Йоувил, играчите на Транмиър Роувърс са записали 1 победа и 1 загуба - 2-1 през Януари 2010 и 0-1 през Февруари 2011 година.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Тимът на домакините от Транмиър Роувърс постигна победа с 2-0 като гост над Брентфорд в последния си двубой в шампионата, а у дома стигна до реми 1-1 с Шефилд Юнайтед в последното си домакинство.

Отборът на гостите от Йоувил загуби с 0-1 у дома от Шефилд Юнайтед в последната си среща в Англия и е с 3 мача без успех в първенството, а далеч от дома стигна до реми в предишния си двубой с Уолсол 1-1.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.91 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.