Обосновани Футболни Прогнози

Милтън - Чарлтън

27 Септември 2011 - 21:45
Милтън
Чарлтън
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
1 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на сблъсъка от 10-ия кръг на футболния сезон в Първа Лига на Англия между съставите на Милтън и Чарлтън. МК Донс приемат на свой стадион гостуващия футболен отбор на Чарлтън.

Информацията за предстоящия мач:

Милтън

Домакините от Милтън се намират на 9-та позиция в класирането с актив от 18 точки, постигнати след 5 победи, 3 равенства и една загуба от старта на шампионата, като в изиграните общо 9 срещи са вкарали 17 гола и са инкасирали 9 попадения в собствената си мрежа. У дома състава на МК Донс е изиграл 4 срещи, в които е записал 2 победи, 2 равенства и все още няма поражение, при голова разлика 10-5.

В предишните си 6 официални двубоя в Първа Лига, тима на Милтън е постигнал 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика вкарани 12 и получени 7 гола.

Чарлтън

Гостуващият състав на Чарлтън е първи във временното подреждане с общ сбор от 23 точки след 7 победи и 2 равенства, като тима все още не е допуснал загуба от старта на шампионата, а в изиграните общо 9 мача има положителна голова разлика 20-8. При гостуванията си отбора е играл 4 срещи досега, в които е записал само победи, при голова разлика 9-4.

В последните си 6 двубоя в първенството, футболистите на Чарлтън имат записани 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, при обща голова разлика 13-7.

Милтън - Чарлтън - директни двубои

В предишните 4 играни сблъсъка между двата противника, тимът на Милтън е записал 1 победа, а отбора на Чарлтън е спечелил 3 успеха, при обща голова разлика 3-7. В последните 2 срещи на своя стадион срещу Чарлтън, футболистите на Милтън са постигнали една победа с 2-0 през Март тази година и 1 загуба с 0-1 през Април 2010.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините е в серия от 2 последователни равни срещи и 3 мача без пулен успех в шампионата, а на собствения си стадион постигна равенство 1-1 с Хъдърсфийлд в последния си двубой след две поредни победи у дома.

Тимът на гостите от Чарлтън е с 3 последователни успеха в първенството, а като гост е с 4 последователни успеха, последният от които с 3-2 над Рочдейл преди 10 дни.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.