Обосновани Футболни Прогнози

Висла Краков - ГКС Белхатов

19 Септември 2011 - 19:30
Висла Краков
ГКС Белхатов
Прогноза: 1
Коефициент: 1.44
2 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък между футболните състави на Висла Краков и ГКС Белхатов от 7-ия кръг на настоящият сезон в Полша в Екстракласата.

Фактите за предстоящия двубой:

Висла Краков

Висла Краков са 9-ти във временното класиране с актив от 9 точки, постигнати след 2 победи, 3 равенства и 1 загуба от започването на сезона, като в изиграните общо 6 срещи имат голова разлика 4-3. У дома Висла Краков е играл 2 мача до момента, в които е записал една победа и една загуба, при голова разлика 1-1.

В последните си 6 изиграни срещи за първенство съставът на Бялата звезда има записани 2 победи, 3 равенства и 1 загуба при обща голова разлика 4-3.

ГКС Белхатов

Гостуващият състав на ГКС Белхатов се намира на 14-та позиция в класирането с 4 точки, от 1 победа, 1 равенство и 4 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 6 срещи има голова разлика 8-8. Като гост тима е изиграл 3 двубоя до момента, в които има 3 поражения, при голова разлика 2-5.

В последните си 6 изиграни срещи за първенство съставът на ГКС Белхатов има в актива си 1 победа, едно равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 8 вкарани и 8 получени гола.

Висла Краков - ГКС Белхатов - преки мачове

В последните 5 мача между двата отбора, Висла има 3 успеха, отбора на ГКС Белхатов няма постигната нито 1 победа, а в 2 срещи двата отбора са си разделили точките, при общо голово съотношение 9-3. В последните 2 мача на своя терен срещу ГКС Белхатов, играчите на Висла Краков са постигнали 2 успеха - 3-0 през 2009 и 3-1 през Април тази година.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Отборът на домакините от Висла Краков постигна успех с 1-0 като гост в последния кръг в първенството, а у дома допусна загуба с 0-1 от Лехия Гданск в предишния си двубой.

Съставът на ГКС Белхатов постигна нулево равенство в предишния си двубой в първенството на Полша срещу Видзев Лодз у дома, а на чужд терен е с 3 поражения, последното от които с 1-2 от Полония Варшава.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.44 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.