Обосновани Футболни Прогнози

Локомотив Пловдив - Берое

23 Септември 2011 - 17:00
Локомотив Пловдив
Берое
Прогноза: 1
Коефициент: 1.36
4 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача от 7-ия кръг на настоящият футболен сезон в Българската А Група между футболистите на Локомотив Пловдив и Берое.

Статистиката за днешния мач:

Локомотив Пловдив

Смърфовете са на 8-ма позиция в класирането с актив от 8 точки, постигнати след 2 победи, 2 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 6 срещи са отбелязали 6 гола в мрежата на съперниците си и са инкасирали 8 попадения в собствената си врата. Пред собствените си верни привърженици Локомотив Пловдив има 2 срещи досега, в които има само победи, при голова разлика 4-1.

Берое

Отборът на гостите от Берое заема 15-то място във временното класиране без записана точка след 6 загуби от началото на новото първенство, като в изиграните 6 двубоя има отрицателна голова разлика 4-13. Навън тима е играл 3 срещи досега, в които има 3 загуби, реализирал е 2 попадения в противниковата врата и е допуснал 8 гола в мрежата си.

Локомотив Пловдив - Берое - директни срещи

В последните 5 играни сблъсъка между двата състава, тимът на Локомотив Пловдив е записал 2 победи, отбора на Берое също има 2 успеха, а в 1 среща двата съперника са си разделили точките, при общо голово съотношение 5-5. В последните 2 двубоя у дома срещу Берое, играчите на Локо Пловдив нямат победа - загуба с 1-3 през 2009 година и равенство 1-1 през Октомври 2010.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Отборът на Локомотив Пловдив стигна до реми 2-2 в Монтана в последния кръг в първенството, а на своя стадион е в серия от 2 успеха - 2-1 над Локо София и 2-0 над Калиакра Каварна.

Съставът на гостите от Берое е в серия от 6 загуби в първенството, като загуби в предишния кръг с 0-1 в Стара Загора от лидера ЦСКА, а далеч от дома е в серия от 4 последователни поражения, последното от които с 1-3 в Каварна от Калиакра.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.36 Резултат: 4 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.