Обосновани Футболни Прогнози

Бешикташ - Анталияспор

25 Септември 2011 - 20:00
Бешикташ
Анталияспор
Прогноза: 1
Коефициент: 1.44
1 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се играе двубоя между Бешикташ и Анталияспор от 4-ия кръг на сезона в Турската Суперлига.

Накратко информацията за предстоящия двубой:

Бешикташ

Бешикташ са 6-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 6 точки след 2 победи и 1 загуба от започването на шампионата, като в изиграните 3 мача имат положителна голова разлика 6-4 . Пред своите горещи фенове тима е изиграл един двубой през този шампионат, в който победи с 3-1 Анкарагуджу.

В предишните си 6 официални двубоя в Суперлигата тимът на Черните орли има в актива си 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 12 вкарани и 5 получени гола.

Анталияспор

Отборът на гостите от Анталияспор е 7-ми в таблицата с общ актив от 6 точки след 2 победи и една загуба от старта на сезона, като в изиграните 3 мача е вкарал 3 гола и е инкасирал 2 попадения в собствената си мрежа. Като гост тима е играл 1 мач през новия сезон, в който победи с 1-0 състава на Кайзериспор.

В предишните си 6 официални двубоя в Суперлигата, играчите на Анталияспор имат на сметката си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 8 вкарани и 7 получени гола.

Бешикташ - Анталияспор - директни срещи

В предишните 5 срещи между двата противника, Бешикташ има 5 поредни победи над Анталияспор, при общо голово съотношение 8-1,а в последните 2 двубоя на своя стадион, Домакините от Бешикташ са записали 2 поредни победи - 2-0 през 2009 и 2-1 през Септември 2010 година.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Съставът на домакините от Бешикташ е с 2 поредни победи в първенството, като в предишния си мач победи с 2-1 като гост Бурсаспор, а на своя стадион е победа в първото си домакинство за сезона.

Отборът на гостите загуби с 1-2 у дома от Мерсин Идман Юрду в предишния кръг в Турция, а на чужд терен е победа в първата си визита през това първенство.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.44 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.