Обосновани Футболни Прогнози

Униао Лейрия - Порто

6 Септември 2011 - 22:15
Униао Лейрия
Порто
Прогноза: 2
Коефициент: 1.29
2 - 5
позната футболни прогнози

Днес мисля да се спра на футболната среща от 3-ия кръг на настоящият сезон в Португалската Лига между отборите на Униао Лейрия и Порто.

Информацията за днешния мач:

Униао Лейрия

Футболистите на Униао Лейрия се намират на 16-та позиция в класирането в Португалия без спечелена точка след 2 последователни поражения от началото на новия футболен сезон, като в изиграните общо 2 срещи са отбелязали 2 гола и са инкасирали 4 попадения в собствената си врата. Пред собствените си, винаги подкрепящи го фенове, тимът има 1 двубой досега, в който допусна загуба с 1-2 от Академика Коимбра.

В последните си 6 официални двубоя в Португалска Лига, тимът на UDL има записани една победа, 2 равенства и 3 загуби при обща голова разлика 6-8.

Порто

Гостуващият състав на Порто заема трета позиция в класирането с 6 точки след 2 поредни успеха от започването на новото първенство, като в изиграните 2 срещи има положителна голова разлика 4-1 гола. При визитите си състава е играл 1 двубой до момента, в който постигна победа с 1-0 над Витория Гимараеш.

В последните си 6 официални мача в Португалската Лига, съставът на Порто има записани 5 победи, 1 равенство и нито една загуба, при голова разлика 16 вкарани и 6 получени гола.

Униао Лейрия - Порто - преки двубои

В последните 5 играни мача между двата противника, Униао Лейрия няма нито 1 победа, а Порто е постигнал 5 победи, при обща голова разлика 4-18. В предишните 2 мача пред своите фенове срещу Порто, футболистите на Униао Лейрия нямат победа - 2 поредни поражения с 1-4 през 2010 и с 0-2 през Март тази година.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Отборът на Униао Лейрия е в серия от 2 загуби в първенството на Португалия, а на своя стадион има загуба в предишната си среща.

Съставът на Порто е с 2 последователни успеха от началото на първенството, а далеч от дома е с победа в първата си среща за сезона.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.29 Резултат: 2 - 5 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.