Обосновани Футболни Прогнози

Севиля - Реал Сосиедад

17 Септември 2011 - 23:00
Севиля
Реал Сосиедад
Прогноза: 1
Коефициент: 1.53
1 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък от поредния кръг на текущият сезон в Испанската Примера Дивисион между отборите на Севиля и Реал Сосиедад.

Статистиката за предстоящия двубой:

Севиля

Севиля са 5-ти в таблицата с актив от 4 точки, след 1 победа и едно равенство, като състава все още не е допуснал загуба от началото на сезона, а в изиграните 2 двубоя има голова разлика 4-3. Пред своите верни почитатели Севиля е играл един мач до момента, в който постигна победа с 2-1 над Малага.

В последните си 6 изиграни двубоя за първенство, футболистите на Севиля имат записани 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са реализирали в вратата на своите съперници 14 гола и са инкасирали 15 попадения от противниковите футболни състави.

Реал Сосиедад

Отборът на гостите от Реал Сосиедад е 5-ти в таблицата с 4 точки след 1 победа и едно равенство, като тима също все още е без загуба от началото на първенството, а в изиграните 2 срещи е вкарал 4 гола и е получил 3 попадения в собствената си врата. Навън отбора е играл 1 мач, в който победи с 2-1 Спортинг Хихон.

В последните си 6 изиграни мача за първенство, съставът на Бяло-сините е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 8 вкарани и 11 получени гола.

Севиля - Реал Сосиедад - директни мачове

В предишните 5 сблъсъка между двата отбора, тимът на Севиля е постигнал 4 победи, отбора на Реал Сосиедад не е постигнал нито една победа, а в един сблъсък двата противника са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 11-5. В предишните 2 срещи на своя стадион срещу Реал Сосиедад, Домакините от Севиля са записали една победа и 1 равенство, печелейки през миналия сезон домакинството си с 3-1 през Май тази година.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините от Севиля записа равенство 2-2 като гост на Виляреал в последната си среща в Испания, а на своя стадион спечели първия си мач за сезона.

Съставът на гостите записа реми у дома с Барселона в предишния си мач в шампионата на Испания, а при визитите си постигна победа в първото си гостуване в шампионата.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.53 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.