Обосновани Футболни Прогнози

Бурсаспор - Бешикташ

22 Септември 2011 - 20:00
Бурсаспор
Бешикташ
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
1 - 2
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се състои футболния двубой между съставите на Бурсаспор и Бешикташ от 3-ия кръг на Супер Лигата на Турция.

Ето и фактите за днешния двубой:

Бурсаспор

Домакините са 4-ти във временното класиране в Турция с актив от 6 точки след 2 поредни успеха от започването на новия сезон, като в изиграните 2 срещи са успели да реализират 6 попадения и са получили 1 гол в своята мрежа. На домашна сцена отбора е играл един мач, в който постигна победа с 3-0 над Кайзериспор.

В предишните си 6 изиграни мача за първенство съставът на Бурсаспор има записани 4 победи и 2 загуби, като са вкарали 10 гола и са получили 5 в своята врата.

Бешикташ

Тимът на гостите от Бешикташ се намира на 12-та позиция във временното подреждане с общ сбор от 3 точки след 1 победа и една загуба от старта на първенството, като в изиграните 2 срещи има положителна голова разлика 4-3 гола. На чужд терен тима има 1 мач, в който допусна загуба с 1-2 от Ескишехирспор.

В последните си 6 официални срещи в Супер Лигата отборът на BJK има в актива си 4 победи, 1 равенство и 1 загуба при голова разлика 12-4.

Бурсаспор - Бешикташ - директни срещи

В предишните 5 играни двубоя между двата тима, Бурсаспор има спечелени 2 срещи, отбора на Бешикташ също има 2 победи, а 1 двубой е завършил с равен резултат, при обща голова разлика 5-7. В последните 2 срещи пред своите фенове срещу Бешикташ, футболистите на Бурсаспор имат 1 победа - 2-1 през 2010 и служебна загуба през Май тази година.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините е в серия от 4 победи за първенство, а на собствения си стадион е с 2 поредни победи.

Тимът на гостите от Бешикташ има победа в предишния кръг в първенството на Турция с 3-1 у дома над Анкарагуджу, а като гост допусна загуба в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.