Обосновани Футболни Прогнози

Новара - Интер

20 Септември 2011 - 21:45
Новара
Интер
Прогноза: 2
Коефициент: 1.67
3 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за мача от поредния кръг на футболния шампионат в Италианската Серия А между футболистите на Новара и Интер. Новаците посрещат на домашния си стадион Силвио Пиола отбора на Нерадзурите.

Информацията за днешния мач:

Новара

Домакините от Новара са 12-ти в таблицата с временното класиране в Италия с една записана точка след едно равенство и една загуба от старта на шампионата, като все още търсят първата си победа при майсторите, а в изиграните 2 срещи са вкарали 3 гола и са инкасирали 4 попадения в мрежата си. У дома отбора на Новара все още няма изиграна среща до момента през този сезон.

Интер

Гостуващият състав на Интер е 12-ти в таблицата с временното подреждане също с една точка след 1 равенство и 1 загуба от започването на сезона, като все още няма победа до момента, а в изиграните 2 двубоя е вкарал 3 попадения във вратата на съперниците си и е инкасирал 4 гола в собствената си мрежа. Навън тима е играл 1 двубой досега, в който допусна загуба с 3-4 от Палермо.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството,съставът на Интер е записал 3 победи, 2 равенства и една загуба при обща голова разлика 12 вкарани и 8 получени гола.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Отборът на Новара допусна поражение в последния кръг в Италия с 1-2 при гостуването си на Каляри, а на своя стадион все още няма изиграна среща в Серия А.

Отборът на гостите от Интер стигна до нулево реми в дербито с Рома в Милано в последната си среща в първенството на Италия, а при визитите си има загуба в последната си среща с 3-4 от Палермо.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.67 Резултат: 3 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.