Обосновани Футболни Прогнози

ТПС Турку - ХИК Хелзинки

8 Септември 2011 - 18:30
ТПС Турку
ХИК Хелзинки
Прогноза: 2
Коефициент: 1.70
2 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък между футболистите на ТПС Турку и ХИК Хелзинки от поредния кръг на футболния шампионат във Финландската Вейкауслига.

Информацията за днешната среща:

ТПС Турку

Домакините от ТПС Турку са на 4-та позиция в класирането с актив от 34 точки, след 9 победи, 7 равенства и 6 загуби от началото на първенството, като в изиграните 22 двубоя са успели да вкарат 32 гола в противниковата врата и са допуснали 29 попадения в своята мрежа. У дома тима е играл 12 мача до момента, в които е записал 7 победи, 1 равенство и 4 загуби, при голова разлика 24-16.

В последните си 6 официални двубоя в Вейкауслига състава на ТПС Турку е постигнал 2 победи, 3 равенства и една загуба при голова разлика 10 вкарани и 6 получени гола.

ХИК Хелзинки

Гостуващият отбор на ХИК Хелзинки е водач в таблицата с актив от 57 точки, след 19 победи и 3 загуби от началото на първенството, като в изиграните 22 мача е успял да отбележи 59 гола в противниковата врата и е допуснал 15 попадения в мрежата си. При гостуванията си състава има 11 двубоя, в които има 8 победи и 3 загуби, отбелязал е 21 гола в противниковата мрежа и е допуснал 8 попадения в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството играчите на ХИК Хелзинки имат в актива си 5 победи и една загуба, при голова разлика вкарани 13 и получени 3 гола.

ТПС Турку - ХИК Хелзинки - преки срещи

В последните 5 играни мача между двата тима, ТПС Турку има спечеленa 1 победа, отбора на ХИК Хелзинки е записал 3 успеха, а един мач е завършил наравно, при обща голова разлика 3-10. В последните 2 мача пред своите почитатели срещу ХИК, футболистите на ТПС Турку са постигнали 1 победа и една загуба, като спечелиха последното си домакинство с 2-0 през Май тази година.

Текуща форма на двата тима в първенството

Съставът на домакините постигна успех с 5-0 срещу КуПС Куопио у дома в предишния кръг в шампионата на Финландия и е с 2 поредни домакински победи.

Съставът на ХИК Хелзинки е с 5 поредни победи в шампионата, а на чужд терен е с 2 победи,последната от които с 3-1 над Хака в края на Август.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.70 Резултат: 2 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.