Обосновани Футболни Прогнози

Леванте - Реал Мадрид

18 Септември 2011 - 21:00
Леванте
Реал Мадрид
Прогноза: 2
Коефициент: 1.20
1 - 0
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача между футболните отбори на Леванте и Реал Мадрид от поредния кръг на футболното първенство в Примера Дивисион на Испания.

Факти и статистика за предстоящия мач:

Леванте

Леванте заемат 12-то място във временното класиране в Испания с 2 точки след 2 равни срещи от старта на новото първенство, като в изиграните 2 двубоя са вкарали 1 гол и са допуснали 1 попадение във вратата си. На домашна сцена Леванте все още не е изиграл нито един мач досега.

В последните си 6 изиграни мача за първенство, футболистите на Леванте са постигнали 4 равенства и 2 загуби и нямат нито една победа, като са вкарали във вратата на своите съперници 5 попадения и са инкасирали 7 гола от противниковите футболни състави.

Реал Мадрид

Гостуващият състав на Реал Мадрид е на 4-та позиция в таблицата с временното класиране с 6 точки след 2 успеха от началото на новото първенство, като в изиграните 2 срещи е отбелязал 10 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 2 гола в своята мрежа. При визитите си отбора е изиграл един мач, в който постигна победа с 6-0 над Сарагоса.

В последните си 6 официални двубоя в Примера Дивисион играчите на Реал Мадрид са постигнали само победи, като са реализирали в мрежата на своите съперници 31 гола и са получили само 6 попадения от футболистите на своите съперници.

Леванте - Реал Мадрид - директни двубои

В последните 5 играни мача между двата тима, Леванте е постигнал 1 победа, отбора на Реал Мадрид има 3 успеха, а в една среща двата отбора са си поделили точките, при общо голово съотношение 3-9. В последните 2 срещи на своя стадион за първенство срещу Белия балет, футболистите на Леванте нямат победа - равенство 0-0 през 2010 и загуба с 0-2 през 2008 година.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Отборът на Леванте е в серия от 2 ремита в шампионата на Испания, а на своя стадион все още няма изиграна среща през новия сезон.

Тимът на гостите е в серия от 6 поредни победи в Испания, а като гост е с 4 поредни победи.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.20 Резултат: 1 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.