Обосновани Футболни Прогнози

Погон Шчечин - Рух Радзионков

14 Септември 2011 - 19:00
Погон Шчечин
Рух Радзионков
Прогноза: 1
Коефициент: 1.57
5 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да анализирам срещата от 9-ия кръг на текущото футболно първенство в Полската Първа Лига между тимовете на Погон Шчечин и Рух Радзионков.

Статистиката за днешната футболна среща:

Погон Шчечин

Футболистите на състава домакин са 4-ти в класирането с актив от 15 точки, постигнати след 4 победи, 3 равенства и 1 загуба от началото на първенството, като в изиграните общо 8 срещи имат положителна голова разлика 12-6 гола. Като домакин състава на Погон Шчечин е играл 4 срещи, в които е записал 4 успеха, вкарал е 9 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 2 гола в собствената мрежа.

В предишните си 6 официални мача в Първа Лига отборът на Погон Шчечин има записани 3 победи, 2 равенства и една загуба, като са вкарали в вратата на своите съперници 8 гола и са допуснали 5 попадения от противниковите футболни състави.

Рух Радзионков

Гостуващият състав на Рух Радзионков се намира на 9-та позиция в таблицата с временното подреждане с общ сбор от 11 точки от 3 победи, 2 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 7 двубоя има голова разлика 10-8. Навън състава има 4 мача, в които е записал 2 победи и 2 загуби, при голова разлика 6-5.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството, тима на Рух Радзионков има в актива си 3 победи, 2 равенства и една загуба при обща голова разлика вкарани 10 и получени 6 гола.

Погон Шчечин - Рух Радзионков - преки мачове

В последните 2 сблъсъка между двата отбора, тимът на Погон Шчечин няма нито една победа, Рух Радзионков е спечелил 1 среща, а в 1 двубой двата противника не са успели да се победят, при общо голово съотношение 0-2. В предишната среща на своя стадион, Домакините от Погон Шчечин завършиха наравно 0-0 със състава на Рух Радзионков през Май тази година.

Моментна форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините от Погон Шчечин стигна до равенство 0-0 като гост на Олимпия Груджондз в предишния си двубой в шампионата на Полша и е с 4 мача без поражение, а у дома е с 4 поредни победи, последната от които с 3-1 над Олимпия Елблонг.

Съставът на гостите от Рух Радзионков е в серия от 2 последователни победи в Полша, а при гостуванията си постигна успех в последния си мач с 3-1 над тима на Арка Гдиня.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.57 Резултат: 5 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.