Обосновани Футболни Прогнози

Буковина Чернивци - МФК Николаев

5 Септември 2011 - 18:00
Буковина Чернивци
МФК Николаев
Прогноза: 1
Коефициент: 1.36
1 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща от 9-ия кръг на сезона в Първа Лига на Украйна между тимовете на Буковина Чернивци и МФК Николаев.

Фактите за днешната футболна среща:

Буковина Чернивци

Домакините от Буковина Чернивци са 10-ти в таблицата със събрани 10 точки, записани след 2 победи, 4 равенства и 2 загуби от старта на сезона, като в изиграните 8 двубоя имат голова разлика 7-6 гола. Като домакин Буковина Чернивци е играл 4 срещи, в които има 2 победи, 2 равенства и все още няма поражение у дома, при обща голова разлика 4-1.

В последните си 6 официални срещи в Първа Лига, футболистите на Буковина Чернивци са записали 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика 6 вкарани и 4 получени гола.

МФК Николаев

Съставът на гостите от МФК Николаев се намира на 17-то място във временното класиране с 3 точки, след една победа и 7 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 8 двубоя е успял да реализира 6 гола във вратата на съперниците си и е инкасирал 12 попадения в мрежата си. Навън отбора е изиграл 3 срещи, в които е записал 3 загуби, при голова разлика 1-6.

В последните си 6 официални срещи в Първа Лига, играчите на МФК Николаев са записали 1 победа и 5 загуби, при голова разлика вкарани 4 гола и получени 8 гола.

Текуща форма на двата състава в първенството

Съставът на Буковина Чернивци допусна загуба в последния кръг в Украйна с 0-1 при гостуването си на Зирка Кировоград след 5 мача без поражение в първенството, а на своя стадион направи нулево реми в предишния си двубой с Арсенал Била Церква.

Тимът на гостите е в серия от 2 последователни поражения в Украйна с общ резултат 1-5, а на чужд терен е с 3 последователни поражения, последното от които от ФК Одеса с 0-3.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.