Обосновани Футболни Прогнози

Аугсбург - Байер Леверкузен

9 Септември 2011 - 21:30
Аугсбург
Байер Леверкузен
Прогноза: 2
Коефициент: 1.73
1 - 4
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка от 5-ия кръг на шампионата в Германската Бундеслига между тимовете на Аугсбург и Байер Леверкузен.

Накратко по-интересните факти и статистика за предстоящата футболна среща:

Аугсбург

Футболистите на тима домакин се намират на 16-та позиция в таблицата с временното подреждане с 2 точки, след 2 равенства и 2 загуби от започването на първенството, като все още нямат победа до момента, а в изиграните 4 двубоя са вкарали 3 и са получили 6 гола в мрежата си. На домашна сцена Аугсбург е изиграл 2 срещи до момента, в които е записал едно равенство и 1 загуба и все още е без победа у дома, при обща голова разлика 2-4.

В предишните си 4 официални мача в Бундеслига, тима на Аугсбург е постигнал 2 равенства и 2 загуби и няма нито една победа, при обща голова разлика вкарани 3 и получени 6 гола.

Байер Леверкузен

Гостуващият състав на Байер Леверкузен е 8-ми в таблицата със събрани 7 точки, постигнати след 2 победи, 1 равенство и една загуба от започването на шампионата, като в изиграните общо 4 мача е успял да вкара 2 попадения в противниковата врата и е инкасирал 2 гола в мрежата си. При гостуванията си тима е играл 2 двубоя, в които има една победа и 1 загуба, реализирал е едно попадение във вратата на противниците си и е получил 2 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Бундеслига, футболистите на Байер Леверкузен са постигнали 3 победи, 2 равенства и една загуба, като са вкарали в противниковата мрежа 4 гола и са инкасирали 3 попадения от противниците си.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Съставът на домакините от Аугсбург е в серия от 2 поражения в Германия без отбелязан гол, а на собствения си стадион загуби с 0-2 от Хофенхайм в предишния си двубой.

Съставът на Байер Леверкузен постигна равенство в последния кръг в първенството на Германия у дома с Шампиона Борусия Дортмунд, а на чужд терен постигна успех с 1-0 над Щутгарт в предишния си двубой.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.73 Резултат: 1 - 4 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.