Обосновани Футболни Прогнози

Оцелул Галац - Газ Метан Медиаш

28 Април 2011 - 16:00
Оцелул Галац
Газ Метан Медиаш
Прогноза: 1
Коефициент: 1.57
2 - 2
непозната футболни прогнози

Днес ще се разгледам двубоя от поредния кръг на футболния сезон в Лига I на Румъния между тимовете на Оцелул Галац и Газ Метан Медиаш.

По-интересни факти и статистика за предстоящия двубой:

Оцелул Галац

Футболистите на домакините се намират на трето място в таблицата с общ сбор от 54 точки, от 16 победи, 6 равенства и 6 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 28 срещи имат голова разлика 36-20 гола. У дома Оцелул Галац има 14 двубоя до момента, в които има 10 победи, 4 равенства и все още няма загуба на своя стадион, при голова разлика 23-8 гола.

В последните си 6 официални мача в Лига I, играчите на Оцелул Галац са постигнали 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, като са реализирали в вратата на своите съперници 6 попадения и са допуснали 5 попадения от противниковите футболни отбори.

Газ Метан Медиаш

Гостуващият състав на Газ Метан Медиаш е на 7-ма позиция в класирането с актив от 43 точки, след 11 победи, 10 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 28 двубоя е вкарал 32 гола във вратата на противниците си и е допуснал 26 попадения в мрежата си. При визитите си тима е изиграл 14 мача, в които има 5 победи, 4 равенства и 5 загуби, реализирал е 15 гола в противниковата мрежа и е позволил да му отбележат 17 гола в мрежата.

В последните си 6 мача в първенството, тима на Газ Метан Медиаш има записани 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 5 вкарани и 7 получени гола.

Оцелул Галац-Газ Метан Медиаш - преки двубои

В последните 2 играни двубоя между двата противника, Оцелул Галац е спечелил 2 победи, като спечели и гостуването си на Газ Метан от настоящия сезон с 2-0 през Октомври 2010.

Моментна форма на двата състава в първенството

Тимът на домакините от Оцелул Галац е с 2 последователни равенствa в Румъния, а при домакинствата си също е в серия от 2 равенства - 0-0 с Васлуй и 3-3 с Динамо Букурещ.

Тимът на гостите постигна победа с 2-0 в последния кръг в Румъния, но далеч от дома има 2 загуби и равенство в последните си 3 визити, губейки последното си гостуване с 0-3 от тима на Васлуй.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.57 Резултат: 2 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.