Обосновани Футболни Прогнози

Миньор Перник - Левски София

10 Април 2011 - 15:00
Миньор Перник
Левски София
Прогноза: 2
Коефициент: 1.75
0 - 0
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача от 21-ия кръг на футболния сезон в Българската А ПФГ между съставите на Миньор Перник и Левски София.

Информацията за днешния футболен сблъсък:

Миньор Перник

Домакините са 10-ти във временното подреждане с актив от 24 точки, след 7 победи, 3 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 20 срещи имат голова разлика 25-34 гола. Като домакин тима на Чуковете е играл 10 двубоя до момента, в които има 5 победи, 1 равенство и 4 загуби, реализирал е 16 попадения в противниковата врата и е допуснал 16 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Миньор Перник са постигнали 5 победи и 1 загуба, като са отбелязали в противниковата мрежа 11 попадения и са им вкарали 5 гола.

Левски София

Гостуващият тим на Левски София заема втора позиция в класирането с общ сбор от 44 точки, записани след 14 победи, 2 равенства и 4 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 20 мача има положителна голова разлика 41-18 гола. При визитите си състава има 10 срещи до момента, в които е записал 6 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 19-10 гола.

В последните си 6 двубоя в първенството, футболистите на Левски София имат записани 5 победи и една загуба, като са отбелязали 12 попадения и са инкасирали само 3 гола в своята врата.

Миньор Перник - Левски София - директни двубои

В последните 5 двубоя между двата състава, Миньор Перник няма нито 1 победа, отбора на Левски е спечелил 4 победи, а един мач е завършил с равен резултат, при общо голово съотношение 2-12. Последните 2 срещи пред своите фенове Миньор Перник загуби от Сините с един и същи резултат - 0-2.

Моментна форма на двата тима в първенството

Съставът на домакините от Миньор Перник е в серия от 4 успеха в първенството на България, а на своя терен е с 2 поредни победи с по 1-0 над Монтана и Калиакра.

Съставът на Левски София е в серия от 4 поредни победи в България без допуснат гол, а далеч от дома е в серия от 3 поредни успеха, включително и служебната победа в предишното гостуване на Калиакра в Каварна.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.75 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.