Обосновани Футболни Прогнози

Ливърпул - Манчестър Сити

11 Април 2011 - 22:00
Ливърпул
Манчестър Сити
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
3 - 0
позната футболни прогнози

Днеса вниманието ми бе привлечено от футболната среща от поредния кръг на футболния сезон в Англия, където в Премиършип играят футболистите на Ливърпул и Манчестър Сити.

Накратко информацията за предстоящия двубой:

Ливърпул

Футболистите на отбора домакин са на 6-то място в класирането с актив от 45 точки, постигнати след 13 победи, 6 равенства и 12 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 31 мача са успели да отбележат 42 попадения и са инкасирали 38 попадения в мрежата си. На своя стадион Ливърпул е изиграл 15 мача, в които има 9 победи, 4 равенства и 2 загуби, при голова разлика 26-12 гола.

В последните си 6 официални мача в Премиършип, играчите на Червените са записали 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 9-7 гола.

Манчестър Сити

Гостуващият състав на Манчестър Сити е на 4-та позиция във временното класиране с актив от 56 точки, събрани след 16 победи, 8 равенства и 7 загуби от началото на сезона, като в изиграните 31 мача има положителна голова разлика 50-27 гола. На чужд терен отбора е играл 15 двубоя до момента, в които има 6 победи, 4 равенства и 5 загуби, отбелязал е 22 гола в мрежата на своите домакини и е получил 16 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството, състава на Гражданите има в актива си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са реализирали в мрежата на противника 11 попадения и са получили 5 гола от в своята врата.

Ливърпул - Манчестър Сити - преки двубои

В последните 5 играни срещи между двата състава, Червените имат записанa 1 победа, отбора на Манчестър Сити също е постигнал една победа, а в 3 мача двата съперника са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 6-8. В последните 2 срещи на своя терен, Ливърпул нямат победа, постигайки 2 равенства 1-1 и 2-2.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Съставът на домакините от Ливърпул допусна загуба в предишната си среща в шампионата на Англия с 1-2 при гостуването си на Уест Бромич, а на своя стадион успя да спечели в предишния си двубой с 3-1 над лидера Манчестър Юнайтед.

Отборът на гостите постигна успех в последната си среща в първенството с 5-0 у доманад Съндърланд, а на чужд терен е с 2 поредни поражения - 1-2 от градския съперник Юнайтед и 0-2 от Челси.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.