Обосновани Футболни Прогнози

Манчестър Сити - Съндърланд

3 Април 2011 - 18:00
Манчестър Сити
Съндърланд
Прогноза: 1
Коефициент: 1.45
5 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще се спра на срещата между тимовете на Манчестър Сити и Съндърланд от поредния кръг на първенството в Премиършип на Англия. Треньорът на домакините Роберто Манчини извежда своите футболисти срещу Черните котки на домашния си стадион Сити ъф Манчестър.

Накратко факти и статистика за днешния футболен двубой:

Манчестър Сити

Сините са 4-ти в класирането с общ актив от 53 точки, от 15 победи, 8 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 30 срещи са реализирали 45 гола в противниковата врата и са позволили да им отбележат 27 попадения в своята мрежа. У дома тима е играл 15 мача досега, в които има 9 победи, 4 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 23-11 гола.

В последните си 6 официални мача в Премиършип, футболистите на Манчестър Сити имат записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 8 гола и получени 7 гола.

Съндърланд

Тимът на гостите от Съндърланд се намира на 11-та позиция в таблицата с временното подреждане с общ актив от 38 точки, от 9 победи, 11 равенства и 10 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 30 мача е вкарал 33 гола във вратата на съперника си и е позволил да му отбележат 37 попадения в мрежата си. При гостуванията си отбора е изиграл 15 мача, в които е записал 3 победи, 6 равенства и 6 загуби, при голова разлика 15-21 гола.

В последните си 6 официални срещи в Премиършип, играчите на Съндърланд са записали 1 равенство и 5 загуби и са без победа, при голова разлика 5 - 13 гола.

Манчестър Сити - Съндърланд - преки двубои

В последните 5 двубоя между двата противника, тимът на Манчестър Сити е записал 3 победи, Съндърланд е записал една победа, а един двубой е завършил реми, при общо голово съотношение 9-5. В последните 2 срещи на своя стадион, Манчестър Сити са записали 2 успеха, последния от които през миналия сезон с 4-3.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Съставът на домакините допусна поражение в последния кръг в първенството на Англия с 0-2 като гост на Челси, а у дома постигна успех в предишния си двубой - 1-0 над Уигън.

Съставът на гостите от Съндърланд има загуба в предишния кръг на шампионата с 0-2 у дома срешу Ливърпул, а далеч от дома постигна реми 0-0 с Арсенал в последната си визита.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.45 Резултат: 5 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.