Обосновани Футболни Прогнози

Байер Леверкузен - Хофенхайм

23 Април 2011 - 16:30
Байер Леверкузен
Хофенхайм
Прогноза: 1
Коефициент: 1.53
2 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача от 31-ия кръг на текущото първенство в Германия в Бундеслигата, между тимовете на Байер Леверкузен и Хофенхайм.

Накратко факти и статистика за днешната футболна среща:

Байер Леверкузен

Футболистите на Байер заемат втора позиция в таблицата с 61 точки, след 18 победи, 7 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 30 двубоя са реализирали 60 попадения във вратата на съперника и са получили 40 попадения в своята врата. На собствения си стадион отбора на Байер Леверкузен има 15 двубоя досега, в които има 8 победи, 4 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 30-22 гола.

В последните си 6 официални срещи в Бундеслига, отбора на Аспирините има в актива си 5 победи и една загуба, при обща голова разлика 10-6 гола.

Хофенхайм

Съставът на гостите от Хофенхайм заема 9-то място във временното класиране с 40 точки, натрупани след 10 победи, 10 равенства и 10 загуби от започването на първенството, като в изиграните 30 двубоя е вкарал 45 гола във вратата на противника и е позволил да му отбележат 42 попадения в мрежата. Като гост тима е изиграл 15 мача досега, в които е записал 3 победи, 5 равенства и 7 загуби, вкарал е 19 попадения във вратата на своите домакини и е позволил да му отбележат 26 гола в мрежата.

В последните си 6 двубоя в първенството, състава на Хофенхайм е записал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 4 вкарани и 7 получени гола.

Байер Леверкузен - Хофенхайм - преки двубои

В последните 5 мача между двата състава, съставът на Байер Леверкузен има записани 4 победи, състава на Хофенхайм не е постигнал нито 1 победа, а един двубой е завършил при равен резултат, при обща голова разлика 15-5. В последните 2 срещи на своя терен, играчите на Домакините от Байер Леверкузен са постигнали 2 победи в предишните 2 сезона, съответно с 5-2 и 1-0.

Моментна форма на двата състава в първенството

Съставът на Байер Леверкузен загуби тежко с 1-5 при гостуването си на Байерн Мюнхен в предишната си среща в първенството на Германия след 5 поредни победи, а у дома е с 5 поредни успеха, последния от които с 2-1 над Санкт Паули.

Съставът на гостите от Хофенхайм постигна успех с 1-0 над Айнтрахт Франкфурт у дома в последната си среща в Германия, а на чужд терен е в серия от 4 последователни загуби с общ резултат 2-11.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.53 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.