Обосновани Футболни Прогнози

Рапид Букурещ - Спортул Студентеск

26 Април 2011 - 20:30
Рапид Букурещ
Спортул Студентеск
Прогноза: 1
Коефициент: 1.25
0 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния двубой от 29-ия кръг на настоящият футболен сезон в Румъния в Лига I между футболните отбори на Рапид Букурещ и Спортул Студентеск.

Факти и данни за предстоящата футболна среща:

Рапид Букурещ

Рапид Букурещ са на 5-то място в класирането със събрани 46 точки, след 12 победи, 10 равенства и 6 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 28 мача са реализирали 37 попадения в противниковата врата и са инкасирали 19 попадения в мрежата си. Като домакин Рапид Букурещ е изиграл 14 двубоя до момента, в които има 9 победи, 5 равенства и нито една загуба у дома, при обща голова разлика 26-5 гола.

В последните си 6 официални срещи в Лига I, играчите на Железничарите са постигнали 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, като са вкарали в противниковата врата 6 попадения и са получили 3 гола от съперниците си.

Спортул Студентеск

Гостуващият тим на Спортул Студентеск е последен 18-ти във временното класиране с общ актив от 17 точки, постигнати след 5 победи, 2 равенства и 21 загуби през сезона, като в изиграните общо 28 срещи е вкарал 28 гола и е позволил да му отбележат 47 гола в мрежата. На чужд терен тима е изиграл 14 срещи, в които има едно равенство и 13 загуби и все още не е записал нито една победа, при голова разлика 9-30 гола.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството, състава на Спортул Студентеск има на сметката си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са разписали в вратата на противниците си 9 гола и са допуснали 8 попадения от противниковите футболни тимове.

Рапид Букурещ - Спортул Студентеск - преки срещи

В последният сблъсък между двата противника, Рапид Букурещ спечели през Октомври 2010 гостуването си на Спортул с 2-0.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Съставът на домакините записа реми 0-0 в последния кръг в Румъния като гост на Астра Плоещ и вече е с 6 мача без поражение, а при домакинствата си постигна успех в предишния си двубой с 3-2 над втория в класирането ФК Тимишоара.

Съставът на гостите от Спортул Студентеск има победа в предишната си среща в първенството на Румъния с 2-1 у дома над Пандури, а на чужд терен има загуба в предишната си среща с 0-1 от Астра Плоещ.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.25 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.