Обосновани Футболни Прогнози

Неман - ФК Витебск

15 Април 2011 - 19:00
Неман
ФК Витебск
Прогноза: 1
Коефициент: 1.60
0 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за срещата от поредния кръг на футболното първенство в Премиер Лигата на Беларус между тимовете на Неман и ФК Витебск.

Накратко малко факти и статистика за днешния футболен двубой:

Неман

Домакините от Неман заемат 7-мо място във временното класиране с актив от 4 точки, постигнати след една победа, едно равенство и 1 загуба от началото на първенството, като в изиграните 3 мача имат голова разлика 3-3 гола. У дома състава е играл 1 мач досега, в който е допуснал една загуба - с 0-1 от Шахтьор Солигорск .

В последните си 6 срещи в първенството (вкл.и от края на миналия сезон), футболистите на Неман имат на сметката си 4 победи, едно равенство и една загуба, при обща голова разлика вкарани 9 и получени 3 гола.

ФК Витебск

Гостуващият отбор на ФК Витебск е 12-ти в класирането с една записана точка от едно равенство и 2 загуби от започването на първенството, като все още не е постигнал нито една победа до момента, а в изиграните общо 3 мача е реализирал 1 попадение във вратата на противника и е инкасирал 5 гола в мрежата си. Навън тима е изиграл 2 двубоя досега, в които е допуснал 2 поредни загуби при обща голова разлика 0-4 гола.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството, футболистите на ФК Витебск имат 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, при голова разлика 3 - 11 гола.

Неман-ФК Витебск - директни двубои

В последните 5 двубоя между двата противника, Неман е постигнал 2 победи, състава на ФК Витебск има постигнатa 1 победа, а 2 срещи са завършили наравно, при общо голово съотношение 7-4. В последните 2 мача пред своите почитатели, играчите на Домакините от Неман са постигнали 1 победа и едно равенство, побеждавайки тук през миналия сезон с класическото 3-0.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Отборът на домакините от Неман постигна успех в последния кръг в шампионата на Беларус с 2-1 като гост на Нафтан, а на своя стадион загуби последния си двубой от Шахтьор Солигорск с 0-1.

Отборът на гостите има загуба в предишната си среща в Беларус с 0-1 като гост над Шахтьор Солигорск, а при гостуванията си е в серия от 3 последователни загуби с общ резултат 0-7.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.60 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.