Обосновани Футболни Прогнози

Васлуй - Университатя Крайова

27 Април 2011 - 19:00
Васлуй
Университатя Крайова
Прогноза: 1
Коефициент: 1.33
2 - 1
позната футболни прогнози

Днес ще се състои футболната среща между тимовете на Васлуй и Университатя Крайова от 29-ия кръг на шампионата в Лига I на Румъния.

Факти за предстоящия футболен двубой:

Васлуй

Играчите на отбора домакин са 3-ти в таблицата с 51 точки, след 14 победи, 9 равенства и 5 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 28 мача имат положителна голова разлика 39-22 гола. Като домакин състава на Васлуй има 14 двубоя, в които е записал 10 победи, 3 равенства и една загуба, вкарал е 27 гола във вратата на гостуващите тимове и е допуснал 10 попадения в своята мрежа.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството, играчите на Васлуй са постигнали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 8 вкарани и 2 получени гола.

Университатя Крайова

Съставът на гостите от Университатя Крайова е 15-ти във временното класиране с 26 точки, събрани след 6 победи, 8 равенства и 14 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 28 двубоя е реализирал 28 попадения в мрежата на противника си и е допуснал 39 попадения в своята врата. На чужд терен състава е изиграл 14 двубоя досега, в които има 3 победи, 3 равенства и 8 загуби, при голова разлика 16-25 гола.

В последните си 6 двубоя в първенството, футболистите на Сините лъвове имат записани 1 победа, едно равенство и 4 загуби, при голова разлика 3 вкарани и 11 получени гола.

Васлуй - Университатя Крайова - директни мачове

В последните 2 играни двубоя между двата съперника, Васлуй е спечелил една победа, а Университатя Крайова също има записанa една победа, при обща голова разлика 1-1. В последната среща у дома, Домакините от Васлуй допуснаха загуба с 0-1 през миналия шампионат,но през настоящият сезон спечелиха със същият резултат гостуването си в Крайова през Октомври 2010.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините от Васлуй допусна неуспех с 0-1 като гост на Клуж в предишния кръг в Румъния след 13 мача без поражение, а у дома е в серия от 4 успеха без допуснат гол и серия от 11 мача без загуба с 9 победи в тях.

Съставът на Университатя Крайова е в серия от 2 последователни загуби в шампионата на Румъния, а при визитите си допусна освен, че допусна загуба в последната си среща с0-3 от Университатя Клуж е без победа вече 7 поредни визити с 2 равенства и 5 поражения в тях.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.33 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.