Обосновани Футболни Прогнози

МК Оран - ЕС Сетиф

31 Май 2011 - 18:00
МК Оран
ЕС Сетиф
Прогноза: X2
Коефициент: 1.53
1 - 0
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за двубоя от 25-ия кръг на сезона в Националният Шампионат на Алжир между отборите на МК Оран и ЕС Сетиф.

Фактите преди днешния футболен сблъсък:

МК Оран

Футболистите на домакините от МК Оран заемат 6-то място в класирането с общ актив от 34 точки, събрани след 9 победи, 7 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 24 срещи имат голова разлика 21-21 гола. У дома тима е играл 12 срещи до момента, в които е записал 7 победи, 4 равенства и една загуба, реализирал е 12 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 6 гола в мрежата.

В предишните си 6 официални срещи в шампионата, отбора на МК Оран има постигнати 1 победа, 2 равенства и 3 загуби при голова разлика 4-7 гола.

ЕС Сетиф

Гостуващият тим на ЕС Сетиф се намира на 5-то място в таблицата с актив от 36 точки, след 9 победи, 9 равенства и 4 загуби от започването на сезона, като в изиграните 22 срещи е реализирал 34 попадения и е получил 22 гола в своята мрежа. На чужд терен състава е изиграл 12 срещи досега, в които има 3 победи, 6 равенства и 3 загуби, реализирал е 14 попадения във вратата на приемащите го състави и е получил 13 гола в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството, отбора на ЕС Сетиф има само 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, като е вкарал във вратата на противниците си 8 гола и е допуснал 8 попадения в своята мрежа.

МК Оран - ЕС Сетиф - директни срещи

В последната среща между двата тима, играна през Декември 2010, ЕС Сетиф не успя да спечели домакинството си срещу МК Оран, завършвайки наравно 0-0.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Отборът на МК Оран допусна загуба в предишния си двубой в шампионата на Алжир с 0-2 като гост на УСМ Алжир и има вече 3 загуби в последните си 4 мача, а при домакинствата си спечели победа в последната си среща с 1-0 над АСО Шлеф след 4 мача без успех у дома.

Съставът на ЕС Сетиф е с 2 поредни равенствa в Алжир и без успех вече 3 поредни срещи, а при визитите си е в серия от 2 последователни равенства - по 1-1 срещу МК Сайда и МК Алжир и няма победа на чужд терен от 8 мача насам - само 2 загуби и 6 равенства.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.53 Резултат: 1 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.