Обосновани Футболни Прогнози

Розенборг - Хаугесунд

16 Май 2011 - 19:00
Розенборг
Хаугесунд
Прогноза: 1
Коефициент: 1.29
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днес се играе срещата между футболистите на Розенборг и Хаугесунд от поредния кръг на футболния сезон в Типелиген на Норвегия.

Информация за днешната среща:

Розенборг

Домакините са 11-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 7 точки, събрани след 2 победи, 1 равенство и 3 загуби от започването на първенството, като в изиграните 6 срещи имат голова разлика 10-10 гола. Като домакин отбора е играл 3 мача, в които има една победа, 1 равенство и 1 загуба, отбелязал е 7 гола във вратата на съперника и е допуснал 6 попадения в мрежата си.

Хаугесунд

Съставът на гостите от Хаугесунд е на 15-то място във временното подреждане с общ сбор от 4 точки, натрупани след 1 победа, 1 равенство и 4 загуби през сезона, като в изиграните 6 двубоя е отбелязал 10 попадения във вратата на съперника си и е получил 17 гола в собствената си мрежа. Като гост тима е изиграл 3 срещи, в които има 3 загуби, като все още не е успял да се разпише във вратата на своите домакини и е допуснал 8 попадения във мрежата си.

Розенборг-Хаугесунд - преки срещи

В последните 2 играни срещи между двата отбора, съставът на Розенборг има спечеленa 1 победа, тима на Хаугесунд не е спечелил нито един успех, а в един мач двата тима са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 4-3. В последната среща пред своите фенове, играчите на Домакините от Розенборг победиха с 4-3 през Август 2010 в среща от миналото първенство.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Съставът на домакините е с 2 поредни победи с 2-0 в първенството, а на своя стадион постигна победа в последната си среща срещу Волеренга Осло.

Съставът на Хаугесунд е с 2 последователни поражения в Норвегия с общ резултат 3-9, а далеч от дома е с 3 поредни загуби без отбелязан гол.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.29 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.