Обосновани Футболни Прогнози

Сарагоса - Еспаньол

15 Май 2011 - 22:00
Сарагоса
Еспаньол
Прогноза: 1
Коефициент: 1.57
1 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой между футболните тимове на Сарагоса и Еспаньол от 37-ия кръг на сезона в Примера Дивисион на Испания. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу противниковия футболен отбор на Еспаньол на домашния си стадион Ла Ромареда.

Стига приказки време е за статистиката за днешната футболна среща:

Сарагоса

Сарагоса са 18-ти в таблицата с общ сбор от 39 точки, след 10 победи, 9 равенства и 17 загуби през сезона, като в изиграните общо 36 срещи имат голова разлика 37-52 гола. На собствения си терен състава на Сарагоса има 18 мача, в които е записал 8 победи, 3 равенства и 7 загуби, вкарал е 25 попадения в противниковата врата и е допуснал 27 попадения в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството, футболистите на Сарагоса имат в актива си 3 победи и 3 загуби, като са отбелязали в вратата на съперниците си 8 гола и са допуснали 9 попадения от противниковите футболни тимове.

Еспаньол

Гостуващият тим на Еспаньол е на 8-мо място във временното подреждане с актив от 49 точки, записани след 15 победи, 4 равенства и 17 загуби през сезона, като в изиграните общо 36 двубоя е отбелязал 44 гола и е инкасирал 51 попадения в мрежата си. Навън тима има 18 срещи, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 12 загуби, реализирал е 13 попадения в противниковата врата и е допуснал 32 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Примера Дивисион, футболистите на Бяло-сините имат на сметката си 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 6-8 гола.

Сарагоса - Еспаньол - преки двубои

В последните 5 изиграни срещи между двата състава, тимът на Сарагоса има спечеленa 1 победа, отбора на Еспаньол има спечелени 2 успеха, а в 2 мача двата противника не са съумели да се победят, при общо голово съотношение 6-10. В последните 2 мача пред своите почитатели, Сарагоса са постигнали 1 победа и едно равенство.

Текуща форма на двата състава в първенството

Тимът на домакините е с 2 поражения в Испания, а на собствения си терен има неуспех в предишния си мач.

Съставът на Еспаньол постигна реми в предишния си мач в шампионата на Испания, а при визитите си е в серия от 2 поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.57 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.