Обосновани Футболни Прогнози

Спарта Прага - Слован Либерец

6 Май 2011 - 21:15
Спарта Прага
Слован Либерец
Прогноза: 1
Коефициент: 1.40
3 - 2
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния мач между Спарта Прага и Слован Либерец от 27-ия кръг на сезона в Гамбринус Лигата на Чехия.

Накратко информацията за предстоящия футболен двубой:

Спарта Прага

Футболистите на Спарта Прага заемат втора позиция в таблицата с временното подреждане с актив от 56 точки, записани след 18 победи, 2 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 26 мача имат голова разлика 43-17 гола. У дома Спарта Прага има 12 срещи до момента, в които е записал 9 победи, едно равенство и 2 загуби, реализирал е 21 попадения във вратата на съперника и е допуснал 6 попадения във вратата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството, тима на Спарта Прага има в актива си 4 победи, едно равенство и една загуба, при обща голова разлика вкарани 11 гола и получени 5 гола.

Слован Либерец

Тимът на гостите от Слован Либерец е на 6-то място в класирането с общ сбор от 39 точки, записани след 11 победи, 6 равенства и 9 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 26 срещи има голова разлика 39-29 гола. Навън тима има 13 двубоя досега, в които има 3 победи, 4 равенства и 6 загуби, при голова разлика 8-17 гола.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството, тима на Слован Либерец е постигнал 5 победи, едно равенство и нито 1 загуба, при обща голова разлика 15 вкарани и само 2 получени гола.

Спарта Прага - Слован Либерец - директни мачове

В последните 5 играни двубоя между двата отбора, Спарта Прага има спечелени 2 успеха, състава на Слован Либерец е постигнал една победа, а 2 мача са завършили с равенство, при обща голова разлика 7-7. В последните 2 мача пред своите почитатели, играчите на Домакините от Спарта Прага са записали 1 победа и 1 равенство, като през миналия сезон спечелиха домакинството си в Прага с 2-0.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Отборът на домакините постигна записа равенство 2-2 като гост на Теплице в последния си двубой в шампионата на Чехия след 3 поредни победи, а у дома е в серия от 6 поредни успеха, без допуснат гол в последните 5 от тях.

Отборът на гостите от Слован Либерец е с 4 поредни успеха в първенството, последният от които с 1-0 над Бохемианс 1905 Прага, а като гост постигна победа в последната си среща с 1-0 над Бърно след 2 равенства и 2 загуби в предишните си визити.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.40 Резултат: 3 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.