Обосновани Футболни Прогнози

Левски София - Монтана

27 Май 2011 - 18:00
Левски София
Монтана
Прогноза: 1
Коефициент: 1.15
3 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща от поредния кръг на шампионата в А ПФГ на България между футболистите на Левски София и Монтана.

Информацията за днешния сблъсък:

Левски София

Левски София са втори във временното класиране с 69 точки, от 22 победи, 3 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 29 двубоя са отбелязали 64 гола във вратата на противниците си и са инкасирали 24 попадения в мрежата си. У дома отбора на Сините е играл 14 срещи до момента, в които е записал 12 победи и 2 загуби, при голова разлика 33-8 гола.

В предишните си 6 официални двубоя в А ПФГ, отбора на Левски София има записани 6 поредни успеха при обща голова разлика 19-4 гола.

Монтана

Отборът на гостите от Монтана се намира на 11-то място в класирането с общ сбор от 32 точки, събрани след 8 победи, 8 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните 29 срещи има голова разлика 30-43 гола. Навън състава има 14 двубоя, в които е записал 2 победи, 3 равенства и 9 загуби, при обща голова разлика 7-23 гола.

В предишните си 6 двубоя в първенството, футболистите на Монтана имат в актива си 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика вкарани 6 и получени 7 гола.

Левски София - Монтана - директни мачове

В последните 3 играни срещи между двата тима, Левски София е спечелил 3 победи, а отбора на Монтана няма нито една победа, при обща голова разлика 8-1. В предишната среща пред своите фенове, футболистите на Левски постигнаха победа с 3-1 през миналият шампионат.

Моментна форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините от Левски София е с 8 поредни победи в първенството и само едно равенство в последните си 13 мача, а при домакинствата си е с 6 поредни победи с общ резултат 14-0.

Съставът на гостите има победа в последния кръг в първенството с 1-0 у дома над Славия, а на чужд терен загуби последната си среща с 1-4 от Шампиона Литекс Ловеч след 2 поредни мача без поражение срещу Черноморец и Черно море.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.15 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.